Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, July 28, 2011

Tak Layakkah Aku ??

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

Bila pandang sana sini ramai kengkawan yang perut membesar berisi, sayu je rasa hati ni .. Aku tau ni semua dugaan dan aku faham yang aku kena sentiasa redha dan berdoa ke arah kebaikan. Tapi, kadang2 aku lemah selemah2nya ... Sedih sesedih2nye ... Rasa diri tak layak untuk menerima anugerah IBU,MAMA,UMI,MUMMY ataupun EMAK. Sebab tu la Tuhan tak 'bagi' lagi. Hmmmmm ... Entahlah ...

W'salam

Adiosss...


8 comments:

azura samsuddin said...

bukan x layak, semua yg terjadi ni Allah lagi mengetahui ... Dia nak tengok s/ada hambaNya benar2 sabar+syukur dengan ujianNya atau tidak, zura ada kawan (ekceli pgkt kakak) yg dah kawen 15 tahun smpi skrg belum de rezeki utk menimang cahaya mata ...

Allah xkan uji hambaNya sekiranya Dia tahu kita x boleh hadapi ujianNya ... awk insan yg terpilih utk ujian ni.. sabar yer, manisnya tetap ada utk awk ;)

AdiaLuze said...

azura samsuddin : Terima kasih Zura .. rasa ni kadang2 dtg tanpa diundang ^^'

sahromnasrudin said...

assalamualaikum sahabat...

ketahuilah bahawa Allah SWT tidak akan menguji hambaNYA kecuali ujian itu kita mampu hadapinya...sentiasa berserah kepada Allah bahawa semua ini adalah ujian untuk menduga sejauh mana tahap keimanan kita..be positive ya...

AdiaLuze said...

sahromnasrudin : Waalaikummussalam .. terima kasih wahai sahabat .. Sekadar meluah rasa ...

maya amir said...

jangan rase mcm tu.. Allah uji kite sebab Allah sayang kite.. ade hikmah ape yg terjadik.. cepat atau lambat insya Allah ade rezeki nanti. sabar ye..luahkan bile anda rasa perlu luahkan sebab kite manusia biasa, tapi jgn terbuai2 perasaan tu ye.. bile rase mcm tak adil jek dunia, cepat2 istighfar & buat solat..jaga diri ye:)

Hans said...

insyaallah
ada rezeki pasti ada
Allah itu maha penyayang pada hamba2nya

AdiaLuze said...

maya amir : Astaghfirullahalazhim .. Terima kasih sis sbb mengingatkan .. :)

AdiaLuze said...

Hans : Mekasih dik !!

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu