Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, July 25, 2011

Takde Masa Laaa !!

Assalammualaikum...

Nak banyak dapat komen, nak ramai follower, tapi, nak berblogwalking pun TAKDE MASA ... Camno tuh ? Orang lain, baru beberapa bulan bukak blog dah beribu riban followernya .. Engkau ?? Heh !!


Di atas tu adalah antara keluhan2 aku bila berkesempatan menjenguk blog2 yang ada. Itulah manusia kan. Usaha ciput, tapi hasilnya nak menggunung .. Mana nak dapat !!! Hehehe ... Tapi, aku pun penah kata yang aku berblog ni saje suka suki .. Jadi, takyah la nak mengharap Follower cam RedMummy ker, macam En.Ben ker atau macam Hanis Zulaikha ker .. Hmmm ..


Hari Isnin setakat ni, okey okey saje. Almaklum laaa .. Minggu ni aku masuk pagi, jadi tahap kebosanan tu mungkin tak sebanyak kalau nak dibandingkan bila aku masuk shift petang .. Hihihi ..


Takpelah .. Minggu depan dah puasa. Mesti leh balik awal. Insyallah .. Tapi, kena mengadap JEM la plak kan .. Hisshhh .. Semuanya nak komplen .. Hidup ni memang la macamtu .. Mana ada yang sempurna ikut kehendak kita laaa .. Sikit2 kurang tu, adatlaa .. Selagi kita masih diizinkan Allah untuk bernafas secara percuma, bersyukurlah apa adanya ...


Aku nak sambung gi jenjalan blog kengkawan (kalau sempat la) .. Kerja pun belum 'lebat' sangat nih .. Chow !!


W'salam

Adiosss...

P/S : Nak baca novel FREE ? Klik je SINI

2 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

biasa la tu dik..dulu kakD pun ingat mcm tu juga...TAPI last2 tak mau fikir pasal folowe dah..kalau ada yg nak baca..baca ja...folowe tu hanya pd angka...tak semua folowe kita tu akan terus membaca N3 kita...

AdiaLuze said...

Betul tu kak .. Saya pun mls dah pk .. hehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu