Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 27, 2011

Ini Pun Sebab FB Jugak .. @_@


Assalammualaikum...


KUALA LUMPUR: Angkara cinta lama kembali bertaut, seorang wanita sanggup memfitnah suaminya sebagai penyebab dia menghidap HIV ketika membuat tuntutan fasakh (bercerai) di mahkamah syariah.

Semuanya bermula apabila wanita berusia 26 tahun itu dikatakan bertemu semula bekas teman lelakinya menerusi laman sosial facebook dan kembali menjalin hubungan.

Bagi menguatkan hujah tuntutan fasakhnya, dia mereka cerita kononnya si suami menyebarkan HIV kepadanya.

Bagaimanapun, alasan itu umpama ‘senjata makan tuan’ apabila pemeriksaan perubatan mendapati si suami yang berusia 27 tahun itu bebas daripada sebarang penyakit berbahaya, sekali gus membawa kepada pembongkaran wanita terbabit dijangkiti HIV kerana melakukan hubungan seks dengan bekas teman lelakinya.

Pengerusi Sukarelawan Peguam Untuk Semua (SukaGuam), Datuk Khairul Anwar Rahmat berkata, suami wanita terbabit merujuk kepada SukaGuam minggu lalu bagi mendapatkan pembelaan selepas difitnah isterinya.

SUMBER : METRO Online


NOTA : Maleh nak komen .. Kalau komen mesti nak masuk bab Agama je la kan .. Heh ..
W'salam

Adiosss...

P/S : Nak baca novel FREE ? Klik je SINI


8 comments:

cucu umie said...

ayie pernah bace pasal bnda nie..erius benggong betol..apalah isterim mc gini

azwa amani said...

zaman moden...hukum Allah dah tak takut..

AdiaLuze said...

cucu umie : Sbb tu org ada ckp 'Past is past and embrace what you have now" btol tak ? Hehehe

AdiaLuze said...

azwa amani : Tu la pasal.. masing2 dah rasa mampu nak menanggung seksa diakhirat nanti .. hmmm ..

Finaz Jaafar said...

kesian husband dia

AdiaLuze said...

Finaz Jaafar : Kesian, kesian, kesian .. ^^

PinKy MoMMa said...

salam kenal dear :)
pinky momma folo sini ya..ur 538 follower..

AdiaLuze said...

PinKy MoMMa : Thanks dear :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu