Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 27, 2010

Bestnye Memblog

A'kum...

Hari ni aku merajinkan diri lagi pegi jenguk2 blog org sambil membaca2 apa yg patut...Tapi buat curi2 la..Takut kantoi ngan Bos plak (Ampun Bos!!!)....Tapi aku curi2 tengok ni time keja tak brapa nak banyak yeeee...

Rupa2nya, tak senang keje memblog ni kan...Tapi, memndangkan aku buat ni just for leisure, tkpela...Aku pun bukan heavy blogger..Agak2 rasa tertekan yg kronik melanda, aku mula la menaip benda2 yang terlintas dlm kepala otak aku ni...Rasa release la skit bila dapat membebel walaupun sebenarnya silent nagging je pun...Apapun, bila dapat menulis ni, otak aku jadi fresh skit...Yeeeeaaahaaaa!!!!

Ada blogger yg kata, bila kita memblog ni, bukan semua orang suka dengan apa yg kita tulis dan kongsi...Tapi kan, kalo ikut pemikiran kepala otak aku ni, apa yg kita tulis dalam blog adalah our personal opinion...As long as ianya tak menyentuh sensitiviti agama, kaum dan adab sopan kat Malaysia ni, kita tulis je la ikut suka kita..Ye tak???

Walau apa pun, pada aku, memblog adalah salah satu cara melepaskan tekanan...Tapi, untuk yg memblog atas tujuan menjana ekonomi kluarga, memblog la dengan betul dan ikhlas...Jgn suka hentam2 & laga2 kan orang k... Sama2 kita berusaha untuk kekalkan keamanan yang ada di negara kita ni...

W'salam & Adiossss!!!


9 comments:

Zairie Husin said...

teruskan berblog k.. kalau ada pape nak tanya.. isnyaallah zaire leh tolong. :D

Kuman Chaos said...

keep on blogging about anything at alll ehhhe baru hilang stress...tapi ada gak yg stress xtau nak blog pasai apa ehheh
kuman "18SX??.." Entry

kakchik@ella said...

ya betul. saya pun blog utk suka-suka dan ikhlas.

AdiaLuze said...

Kakchik@ella : sama la kite ^-^

Zaire : Mekasih diats sokongan anda..!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

saya pun wat blog suker2 utk buat diari hidup saya je..hehehe

AdiaLuze said...

Tu la Lydia...Canggih zaman skrg ni...Org tak tulis dlm buku dah, org menaip je... ^-^

AdiaLuze said...

Kuman : Tulah.kalo xde idea stress gak kan???? =)

qistina abdullah said...

blogging memang best...
lagi best dari facebook kot...
huhuhu...
keep it up sis!!

AdiaLuze said...

Btol tu Qist...Rsnye kat blog ni senang skit nak meluah rs kan???

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu