Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, October 28, 2010

Kartun feverit ^-^

A'kum....

Semalam aku citer pasal komedi klasik kegemaran aku kan...Hari ni aku nak citer pasal 2 citer kartun kegemmaran aku ms kecik2 dl...

Meh tgk ni :

V
V
V
v
v
v

Thunder,thunder,thunder cat!!!!!
 
Ni zaman2 permulaan era citer robot ni...Aku dulu ada robor optimus prime ni..Leh tkr jd lori..Cooool ^-^ 


Haaa...Apa plak citer kartun kegemaran korang dl2??? Kalo nak, leh la kongsi kat cni..Cam bias, aku xpksa pun..Heheheheh

w'salam & Adioss..

ku

6 comments:

Fiqas said...

adia, i like thundercats...
dulu2 mmg sentiasa duk tunggu la...
doreamon pun sama...wah, noltalgia sungguh...

AdiaLuze said...

Fiqas...Tula...tk prnah miss dok dpn TV...

Doraemon tu zmn dh moden skit..hehehe..

ChiLaBaey's Spot said...

Aduiiii... mengimbau kenang lama ni... Tak pernah miss tengok cartoon ni dulu2... :)

AdiaLuze said...

Chilabaey : Kita ni kira sebaya la yek sbb suka tgk kartun2 nih..Wakakakaka...

BLADE EDGE said...

Salam...

kartun transformers tu skrg dah jadi movie..lg best..

smlm dpt tgk yahoo news, gmbr pelakonnya tgh shooting utk transformers 3: dark of the moon

AdiaLuze said...

Ooo...yeke blade? Tp br shooting ker? Tak sabarnye nk tengok....

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu