Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 12, 2010

PENGUMUMAN! PENGUMUMAN!



Ku menatap dalam kelam
Tiada yang bisa ku lihat
Selain hanya nama-Mu ya Allah

Esok ataukah nanti
Ampuni semua salahku
Lindungi aku dari segala fitnah

Kau tempatku meminta
Kau beriku bahagia
Jadikan aku selamanya
Hamba-Mu yang slalu bertakwa

Ampuniku ya Allah
Yang sering melupakan-Mu


A'kum....Slamat hari jmaat semua!!!

Sempena hari jmaat ni, aku siarkan la lagu yang bercirikan ketuhanan sikit...biar bagi sedikit keinsafan buat kita semua..^o^

Lama la jgk aku tak coretkan apa2 dalam blog@diari online aku ni kan...Sekarang ni aku sbuk sikit ngan keja tetap yang sedia ada selain sbuk men 'set-up' blog baru aku...Nak tau? Cuba la klik kat link 'My Small Virtual Shop' kat sebelah ni. Tapi ni baru testing je tau!! Jangan plak order betul2...heh...

Ala...saje suka2...mengisi masa lapang yang ada...Yela, sejak2 kerja opis ni, rasa rindu plak waktu2 aku jadi 'curtains sales consultant' dulu (zaman2 anak dara aku ler). Hari tu aku 'ter' pergi pasar mlm kat area rumah aku ada 'ter' tgk baju2 blouse ala2 muslimah yang cantik2 dan harganya amat2 la berpatutan. Jadi, aku nak share la ngan semua orang yang berminat. Kalau tak berminat pun, rajin2 la tgk blog aku tu sbb designnya sentiasa berubah2 dan aku mmg takkan jual satu2 design tu dlm kuantiti yg banyak....huhuhu

Okla...Sudah2 la dulu promosi aku untuk saat ini. Di lain coretan, aku citer la lagi yek!

W'salam..

Adiosss!!!

2 comments:

Roxy zai said...

wah..baru berbisnes eh..good2..same macam sy..^__^

kalau nak cuba herbalife..contact me pula yerr=)

^_^v

AdiaLuze said...

Okey...Thanks utk kata2 sokongan tu...Sj je suka2...Tgk smbutan cmne..Bln depan, Insyallah baru mula

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu