Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, October 17, 2010

Nasi Lemak Nyummy

Akum...

15hb yg lepas, besday my dad...terlupa la plak..Semlm baru teringat terus call my mom...Yg klakarnye, my mom pun tak ingat..ada ka patut???? ^_^ Sian my dad...hehehehe.....Ampun bah...



Apapun, doa aku sntiasa untuk kesejahteraan dan kebahagiaan kedua org tua aku..Wish Allah dapat kabulkan doa aku utk bagi diaorg cucu yang sihat dn comel!! Insyallah...Aminnnnn..

Haaaa...ni citer pasl nasi lemak yang aku masak untuk lunch smalam...

Dh lama aku tak masak nasi lemak tetiba semalm teringin plak nak masak...Tak dapt srapan, lunch pun boleh lah...My hubby pun dr mnggu lepas dh bagi hint suh aku buat nasi lemk ni..Jd, ini la hasilnye.....



Dapatla pujian dr my hubby walaupun sambal aku dapat kritikan membina...hikhikhik

MMM...Len kali aku share lgi citer yek...Ni nak buat lunch utk hari ni plak..Tkde idea lagi nak masak apa...Tgk la apa yg ada dlm peti ais tuh....

Sekian...W'salam..

Adiosss!!!

2 comments:

Sweet Cleopatra said...

salam..thankz 4 follow my blog..
i will follow u back..
jgn segan2 untuk komen2..:P

AdiaLuze said...

salam...mekasih gak follow my blog...bln depan tgk tau blog sy yg satu lagi..sy suka2 jual bj2 scra kecil2lan ^_^

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu