Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, October 30, 2010

Kelate Menang 2-1 !!!

A'kum...

Mmmmm...Aku rs sekarang ni kalo bc kat blog mana2 msti citer ni kan...Apa2 pun tahniah la buat Kelantan kerana dh merampas takhta dr N9....Esok Kelantan cuti la kan? Bestnyeee...(walaupun kita kat cni mmg cuti pun)...

Kelantan menang 2-1...Dasat la gak Kelantan 'kejar' walaupun N9 dh gol dulu masa separuh masa pertama..Ptt la penyokong kat kedai bwh rumah aku ni kecoh sekejap...Sonok sakan diaorg..
K la..kepada penyokong Klantan, leh la tido lena mlm ni..Kpd penyokong N9, walaupun kalah, jgn la sampai xleh tido plak ye  ^o^

Sekian + W'salam + Adiossss dr aku..


2 comments:

qistina said...

Oo yeahh!!
Alhamdulillah....
dpt wat balik piala ke kota bharu...
syukur2~

AdiaLuze said...

Yeeeaaaahhh!!! Best3...

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu