Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, October 18, 2010

Monday's Blues


A'kum...

Hari ni hari isnin. Hari kerja. Hari yg paling susah nak bangun pagi. Lagi2 shift aku minggu ni msuk 0730AM. Heh

Macamana la  agaknye perjalanan hari aku ni. Balik keja hari ni dah plan nak cuci keta. Bukan sendiri cuci yeeee...Anto kedai je la...Tupun kalau tak ramai orang...Sian 'Si Putih' aku tuh...Dah berhabuk tahap cipan dah tuh...Pemalas betul tuannya ni kan...huhuhuhu

Lepas tu nak singgah kedai beli lauk basah skit. Dh hbs menghampiri licin la bekalan lauk aku tu..Kalau tak nanti alamatnya, tak berasap la dapur aku..

Wokey la..Kita sambung membebel lain hari yek.

Sekian..W'salam...

Adiosss!!!



2 comments:

hasrul hassan said...

Salam ...
tak berasap tak pe .. jgn tak makan .. hehehee.... :) sbb leh je beli lauk siap kat mana2 ... tak gitu?

http://hasrulhassan.blogspot.com

AdiaLuze said...

Makan tetap kena makan... ^_^

Untuk keselamatn ekonomi kluarga, rsnya hari biasa tu kalo sempat msak, msak je..hjung minggu je mkn kat luar sambil jenjln...hihihi

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu