Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, October 23, 2010

Cerita Tentang Manusia

A'kum....

hari ni aku nak kongsi citer yg agak menakutkan tntang sifat dan sikap anusia yang lebih teruk dari haiwan. Sebab itu kadang2 kita ada dengar org kata dalam golongan manusia ada haiwan, tapi dalam golongan haiwan takde manusia...pikir2 kan lah yeee....






Haaaaa.... Macamn???? Apa perasaan anda semua setelah melihat gambo2 di atas???? Aku maleh nak mengkomen apa2....Anda semua nilai2kan la sendiri yek!!!

Sekian dulu....W'salam...

Adiosss!!!!


2 comments:

Syed Hilmi Syed Yahya said...

waaa...ngeri,,,,nape lah dier bunuh ikan2...ikn 2 pown nk idup hak,,,x berperikebinatangan betul ar org 2....

AdiaLuze said...

SHSY : Btol3...Ini namanye, tak guna punya org..Hehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu