Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 5, 2010

Cerita Budak Bernama Boris Kipriyanovich (PART 1)

A'kum...

Hari ni aku nak kongsi satu cerita yg menakjubkan tentang seorg makhluk ciptaan Tuhan yang mempunyai banyak kelebihan. Budak ni namanya Boris Kipriyanovich atau Boriska yang berasal daru Russia. Haaa...Kalo nak tau, inilah dia budaknye....



Hensem kan?? Kalau nak tau, dia ni tinggal kat pekan Zhirinovsk di dalam daerah bernama Volgograd di Russia. Dilahirkan pada 11 Jan 1996. Kiranya budak ni baru 14 tahun la.Apa agaknya yg istimewa sangat dengan budak Boris ni ye. Haaaaaa....Kalo nak tau, bacalah citer yg kat bwh ni yg aku dapat dari internet.

Mak si Boris ni adalah seorg doktor yg memang dh perasan yg anaknye ni lain dari yg lain sejak dari bayi lagi. Masa umur dia 15 hari, dia dah pandai angkat kepalanya. Kalau kita masa macam ni, mak ayah nak angkat pun, kena pegang leher takut terkehel ^_^ ... Pada umur 4 bulan dia dh pandai berckp dan ayat pertamanya adalah "Baba". Bila umur dia menginjak 1 tahun setengah, tajuk2 dlm surat kabar tu dah fasih dibacanya ^0^ ... Dia mula melukis pada umur 2 tahun dan pandai mengecat selepas 6 bulan kemudian. Bayangkan, umur dia baru 2 tahun masa emaknya masukkan dalam tadika. Masa kat tadika, cikgu dia pun dh perasan akan kebijaksanaan yg luar biasa budak ni...

Ok la....cukup dulu buat masa ni. Nanti aku sambung citer lagi yek.

W'salam...

Adiossssss

2 comments:

zaL_cdpx said...

subhanallah ! agungnya ciptaan ALLAH ! aper2pn.., pd ibu2 yg lain., pmbelajaran swktu dlm perot lg adalah penting (tetiba)

AdiaLuze said...

Tula kan...kita kena amik iktibar gak ni...Subhanallah

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu