Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 19, 2010

Citer Si Putih ^_^

A'kum...

Ni aku nak citer pasal kisah semalam...

Setelah sekian lama aku mem'plan' nak membasuh keta, akhirnya semalam, berjaya jgak aku hantar keta aku g cuci...Bersih skit 'si putih' aku tuh...Hehehehe

Lepas ni kena anto g servis la pulok...Dh la agak 'kemarau' bulan ni...Tapi, Insyallah...Kalau ada keizinan dari Tuhan, ada la rezkinya tu....kan,kan,kan???

Aku ada snap gambo 'si putih' kena cuci..nanti ada masa aku upload la yek..

Ok la...Nanti ada idea, aku membebel lagi...

Sekian dulu dari aku...

W'salam...

Adiosss!!!!


4 comments:

suri solehah said...

salam,sebut kata cucu keta ni..akak selalu terkena..lepas anta cuci mesti hujan..sampai hubby kata,,kalau kemarau kena cuci keta mesti hujan..melawak..dah saja kebetulan

Drama Mama said...

hahhh! kitorang pun kena hantar si 'kelabu' gi servis gak. kemarau sungguh la bulan nih! hehehhe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

AdiaLuze said...

Tula kak...Ni tgh kemarau ni g je la cuci...dh naik berabuk keta saya tuh..hehehehe...

Kalo kat kg, tgh2 hjan tu blh basuh keta skali...jimat air...Wakakaka

AdiaLuze said...

Drama Mama : Tu la kan...servis kena buat jgak...kang merajuk plak keta kite tu nak g mana2 pun ssh...huhuhu
Tp, rsnye saya g anto bln depan la kot...kalo ada rezki, leh mntak ngan hubby skit...hihihih

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu