Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, October 11, 2010

Cerita Budak Bernama Boris Kipriyanovich (PART 4)

A'kum...

K la...Hari ni aku rasa aku nk crita pasal budak Boris ni utk Part yg terakhir..huhuhu.



Selain daripada dakwaan2 budak ni pasal Planet Marikh, dia jgk ada mambuat amaran tentang masa depan Bumi. Dia kata perubahan yang besar pada kutub Bumi akan menyebabkan 2 bencana besar. Satu pada tahun 2009 dan satu lagi 2013. Mmmmm tahun 2009 apa bencana besar ye...Yg paling aku ingat, Tsunami.Tapi tu Tahun 2004 kan?

Apa2pun, bencana yg paling besar adalah pada 2013 dimana hanya sdikit manusia yang akan selamat.Mmmm..macam pernah dengar kan citer cmni...

Lagi satu, budak ni dia tak hisap oksigen..Dia hisap Karbon Dioksia!!! Cam tumbun2han la plak kan??? Tapi, oleh kerana dia hidup dlm badan makhluk bumi, dia kena la jgk hisap Oksigen...Mmmmm...Macam2...

Walau apa pun yang diperkatakan oleh budak ajaib ni, kita kena menggunakan akal kita utk menilai sejauh mana dakwaan2 yg dibuatnya..Bagi yg beragama Islam, kita tau yg suatu hari nanti, dunia ni mmg akan musnah jugak kan? Jadi, sama2 la kita perbanyakkan amalan sebagus yg mungkin...

Ok la... Sampai sini la cerita aku..Nanti aku search pasal benda2 ajaib lain yek...Semoga coretan aku serba sedikit dpt memberi sedikit pengetahuan kepada pelawat2 blog aku yg tak seberapa ni yee...

W'salam...

Adiosss!!!

2 comments:

mOoN said...

baca benda ni tiba2 terfikirkan dajal..isk..isk..isk...

AdiaLuze said...

mOoN : Hehe..Napa? Budak ni comel ni..Dajal yang diceritakan kan gambarannye lebih buruk....Ahakss

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu