Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 26, 2010

Terima Kasih Nuff Nang

A'kum....

Hari ni aku sempat menjenguk akaun aku kat nuff nang....Terkejut beruk la gak bila tengk dalam 'earning' aku ada duit...Walaupun ciput, tapi tak sangka la plak ada jgk kan...Mekacih Nuff Nang...

Walau sikit tapi tetap bersyukur.... ^_^
Apa2pun, ini adalah pendapatan suka2...Kepada blogger2 kat luar tu, jangan la plak buat fraud clicking ye semata2 nak dapatkan earning lebih...Sian pengiklan2 kita kat luar sana tu kan...Rezki biiarla halal..

Okla...Aku ni cuma nak berkongsi je yang Nuff Nang ni bukan ckp2 kosong...Ini bukan dugaan, ini betul2!!! Hehehehehe.....


Kita jumpa lg nanti ye!


Sekian...W'salam..

Adiosss....

3 comments:

cek chun said...

alamak..sama sen macam chun la..hehe

nur said...

teruskan usaha
nuffnanger..
ALL IN ONE

AdiaLuze said...

chun : Tu kira cam rezki terkejut la...Tak tau plak leh ada sen...heheheh

nur : Mekasih diats kata2 dorongan!! Sama2 la kita teruskan usaha!!Chaiyok,chaiyok!! Ngeee....

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu