Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, April 11, 2011

AF 9 Yang Tak Berapa Nak BEST

Assalammualaikum...

Tadi dah citer pasal Maharaja Lawak .. Ni nak citer pasal Akademi Fantasia 9 plak .. 


Ulasan pendek dan ringkas dari aku adalah : 
TAK BEST LANGSUNG !

Bukan nak mengkondem, tapi, seyes tak best .. Kebanyakan mereka semua nyanyi ntahapa2 .. Semuanya ke laut ! Ada la sorang dua yang suara boleeehhh laaa nak dengar ... 

Nak kondem2 lebih2 takleh la jugak .. Sian kat mereka2 ni ...


Aku harap kepada mereka2 yang ada sedara mara dalam AF9 tu jangan la kecik hati yee .. Maklum laa .. Ni kan AF yang last, jadi expectation orang mestilah lagi menggunung dari sebelum ni .. Sib baik la Pak Nil yang jadi pengacara .. Ditambah plak ngan juri yang agak menghiburkan .. Ada la gak sebab nak nengok ... Hehehe ..


Apapun, harap2 minggu akan datang ni, persembahan mereka lebih mantap dan meyakinkan .. Terutamanye yang bernama AIDA sebab nama serupa ngan aku *Ngeeee*


W'salam...

Adiosss...

12 comments:

Farah Shamsudin said...

Bukan awak sorang je cakap tak best tau.. saya pun cakap tak best! memang pangkah dah!

AdiaLuze said...

Farah Shamsudin : Hik hik hik ...

mOoN said...

sikit pengsan dengar diorang nyanyi malam tu...isk!!

azwa amani said...

huhuhu..lama tak tgok Af...

CGG said...

agreed:)

AdiaLuze said...

mOoN : Tu lah .. Sakit gak la telinga .. Huhuhu

AdiaLuze said...

azwa amani : Tak tengok pun takpe sis .. Tak rugi pun .. ;P

AdiaLuze said...

CGG : An,an,an ;D

ardinihumaira said...

dni tak dapat tengok, hehehe

iftitah_ihsan said...

setuju2 .
tetiba konsert 1st hancuss . haha
hope lepas ni ok la

-SYAZA-

AdiaLuze said...

ardinihumaira : Tkpe dik .. Tak rugi pun ... Hehee

AdiaLuze said...

iftitah_ihsan : Tu laaa .. Harap2 lepas ni lagi meningkat laaa .. Takde la membazir sangat org dok undi .. Heh

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu