Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, April 21, 2011

Aku Bukan Menghilang ... Meh Sini Aku Citer ...

Assalammualaikum...


Lamanya tak dapat jenguk blog kuning aku ni ... Rinduuuuuunyeeee ... Rindu jugak kat kengkawan blogger sekalian .... Aku bukan sengaja nak menghilangkan diri, tapi, tanpa disangka2, selain dari Facebook, YouTube dan seantara dengannya, blogspot juga secara rasminya telah diblok ... 




Walaupun bukan sepenuhnya, tapi tetap takleh nak tinggal komen dan nak login ... Hampeh kaaaannn ... Huhuhuuhuuuuu ...




Takpelaaa ... Nak wat camne .... Dah keja ngan orang memang la macamtu ... Lagi2 kalau dapat Bos yang selalu rasa diri tu betuuuulll je selalu ... Hehehe ... *Sori Bos, terkutuk la plak ...*


Hari tu masa balik kampung, aku nek bas sebab laki aku tak dapat balik sekali, dia tak dapat cuti, dia balik gak, cuma lambat la skit ... Aku sebenonye nak citer pasal aku nek bas kat TBS ... Ni kira first time la aku nek bas kat sini ... Berpusing2 jugak la laki aku nak menganto aku ... Tapi, last2 dapat la jugak jumpa pintu masuk ... kui kui kui ....


Takyah nak citer bebanyak ... Meh aku tunjuk beberapa gambo yang aku sempat amik ... Tak banyak pun .... Adala sekeping dua je gambo yang aku sempat amik ... Yelah ... Dahla sesorang, bawk beg banyak lak tuh, kang aku sakan mengamik gambo, tertinggal la plak bas ... Ahaksss ...






Tentang isu keselamatan dan keselesaan aku rasa penumpang2 bas yang menuju ke utara Selatan, tak perlu la risau sebab tempat ni memang selesa sangat ... Kalah LCCT tau *Almaklumla ... masih baru ... Thehehe * Pak polis pun ada kat setiap pelusuk tempat *Mintak2 jgn la baru2 je macamtu yeee * ... Tiket bas pun siap main scan2 jeee ... Takde la konduktor bas .. Tiketnye ada la ghupe camni :




Canggih kaaannn ??? Hehehehe .... Cm jakun je kan aku ni ... Tapi memang agak jakun jugak laaa ... Apa2pun, rasanya pada sesiapa yang balik beraya ke Selatan Tanahair, mulai dari sekarang akan dapat manaiki bas dalam suasana yang lebih selesa dan teratur .... (✿◠‿◠)


W'salam...

Adiosss...

5 comments:

PUANSTOBERI said...

Saya qoute yg ini :
"Tentang isu keselamatan dan keselesaan aku rasa penumpang2 bas yang menuju ke utara,"

Utara ke Selatan ni cheq?? nak balik utagha skang ni dah naek kat Pudu sana..ngeee :D

AdiaLuze said...

PnS : OOppsss .. Tersalah la plak .. Okey,okey ... Saya btlkan sekarang ... Mekasih menegur ;D

azwa amani said...

tak sabar nak balik kampunggggg

AdiaLuze said...

azwa amani : BAlik kampung, oOOOoooOOO balik kampuuuunnnngggg !!!

lina said...

wah canggih la aida...kat mana tu nampak cantik

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu