Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 5, 2011

Cerita Aku Ke Jitra,Kedah

Assalammualaikum...


Semalam last2 minit tetiba menimbun kerja masuk ... Dah la mood aku agak2 tak berapa nak baik semalam .. Taktau la napa ... Nak kata sebab period, aku baru je lepas .. Tapi, semalam memang rasa nak marah2 orang je laaa ... 


Kalau ikutkan, kol 6 belom tentu aku leh balik, tapi, memandangkan angin aku tak berapa nak 'sihat', dalam kol 545PM aku blah je laaa ... Hari ni taktau lagi .. Sejak2 kompeni melaksanakan methodology SCRUM ni, segala2nya jadi begitu membebankan ... Heh~


Okey ! Aku sebenarnye nak kongsi beberapa gambar hasil dari pemergian aku ke Jitra,Kedah hujung minggu lepas ... Bila ingat2 balik, rasa cam tak puas je jenjalan kat sana .. Dah la makanan murah giler ... Aku bekpes ngan Kak Hawa hari tu, nasi lemak telur dadar satu ngan roti canai 2 keping, baru RM2.50 !!! Air suam dia tak charge .. Haaaiii ... Kat KL ni, rega camtu, baru leh dapat nasi lemak biasa je kaaann .. Ntahapa2 .. Huh !!


Membebal la plak aku ni ... Okeyla ... Ni la dia beberapa gambo yang aku sempat amik ... Sila2 la menjamu mata yeee ... ^_^



Bersama Puan Punya KUSDA Holdings ; Dr.Hamsiah
Di Kilang EraEdar
Demonstrasi membuat coklat .. Mmmm .. SEDAPnyee
Salah satu Unit pemprosesan produk
Lanskap yang menenangkan di laman luar 
Malam Dinner
Papan tanda outlet HQ di Jitra,Kedah
Plan rumah idea bersama Allahyarham Dr.Azizan 
Hasil kerja keras selama bertahun2 ..
Antara sudut yang menarik
Perpustakaan dalam rumah .. Ni cuma sebahagian je tau ..
Makanan kat hotel yang aku sempat amik gambo
Muka penat ..

Itulah je serba sedikit corat coret aku di Jitra ... Tentunya salah satu pengalaman yang paling berharga Tahun 2011 ni buat aku .... ^‿^

W'salam...

Adiosss...

8 comments:

CGG said...

puas dia berjalan kan..
sonoknye..
banyak manfaat dan ilmu leh dapat kan

AdiaLuze said...

CGG : Sonok,sonok,sonok ... ^_^

Memang banyak manfaatnye sis ..

cik_hani said...

akak..saya budak jitra..wink3 ^^

wahida said...

total semua nasi lemak dan roti canai bagai rm2.50 jer? pergghhhh...murah giler...

Ina said...

hi dear. saya ahli era edar ni..tapi, tak aktif langsungggg...he.he..mmg takde tokoh nak jadik salesman..lawanya rumah dia..isk...

AdiaLuze said...

cik_hani : Yeker ? Alaaa.. Kalo ckp awal2 leh la jumpa kaannn ? Wink5~

AdiaLuze said...

Wahida : Tu la pasalnye sis .. Terkena kezutan la jgk kitaorg masa tuuu .. heh

AdiaLuze said...

Ina : Alaa..beli barang yang kita nak guna jee ... Tak semstinya kena aktif berjual sakan ;)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu