Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, April 28, 2011

Semuanye Salah Network Kat Opis Aku Laaaa ... Ummmphhh

Assalammualaikum...

Semenjak dua menjak penggunaan blog dah di kekang oleh kompeni aku ni, minat untuk berblog dah semankin pudar .. Taktau la mana silapnya .. Bukan tak boleh kalau nak berblog kat rumah ... Tapi, bagi aku, masa kat rumah tu adalah masa untuk beristirehat dan diluangkan bersama orang yang tersayang ... Hehehe ...

Oleh kerana perasaan yang tak berapa nak best ni, maka aktiviti pemblogkan aku terpaksa dikurangkan ... Kiranya, aku menulis dan ber'BW' ikut mood ... Eeerrkk .. Boleh ke gitu ???

Apapun, selagi minat aku menulis dan membaca masih ada, Insyallah ... Blog kuning aku ini akan terus jugak 'hidup' ... ^_____^

P/S : Ada beberapa rakan blog yang menarik diri dari dunia blogger ni .. Kenapa la agaknya yeee .. Hmmm ..

 W'salam...

Adiosss...


5 comments:

lina said...

salam aida - Take ur time as long as ada satu dua pun dh ok....kak lina ni lg lama tak update :)

PUANSTOBERI said...

ala..curi2 masa kejap je utk menulis blog pun leh.
cam aku kalo tak mengantuk, dlm kul 10.30 tu aku online la.
aku usung je lappy dpn tibi, so dat dpt luangkan bersama yg tersayang, dpt tgk tv dan dpt online juga.
teeheheh :D

Ajeyy Rawk said...

assalamualaikum ..
alahai .. kesian nye kak akak ni .. hihi :)

alinac lover said...

happy blogging ya~

AdiaLuze said...

Lina : Update kat opis ngan kat rmh lain la kak .. Kat opis lagi bes .. huhuhu

Pn.S : Aku ni kalo dah mengadap blog dah tak peduli sekeliling sis .. Nanti sian laki aku terbior jeee... huhuu

Ajeyy Rawk : W'salam .. Nak wat camne, nasib badan .. sob sob sob

alinac lover : Thanks sis! ;)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu