Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 13, 2011

Aku Lapar !!!!

Assalammualaikum...

Tengah2 puasa ni macam2 la aku teringin nak makan .. Laaa ni aku teringin nak makan ...






Sedaaapppnyeeee ... Hmmmmmm ....


W'salam...

Adiosss...

12 comments:

Fyqa said...

waaaa... sedapnya.. terliur dibuatnya.

0_o

AdiaLuze said...

Fyqa : Saje nak wat orang lapo jugak ni .. Wakakaka

Akmal Ezzah Alias said...

amboi!! semuanya sedap!

AdiaLuze said...

Akmal Ezzah Alias : Sebab sedap la akak tepek gambo besau2 ... Hehehe

HazIQAH iKkI hAZiq said...

akak yg number 1 tue mcm sedap hehehe...aiskrim strawberry...

tapi satu ag teringin sangat nak makan...DURIANNNNNNNNNNNNN...

oh durian...

SuhailaSyahida said...

sedapnyaaaaa...hehehee...

sahromnasrudin said...

mee tue kalau tambah ayam goreng..lg sedap tau...

wahida said...

aku pun tgh duk cari cheese tart yg betul2 sedap..

banyaknya yg ko teringin beb...hehehe...

AdiaLuze said...

HazIQAH iKkI hAZiq : Sama la dik .. Akak pun teringin jugak niii ;P

AdiaLuze said...

SuhailaSyahida : Memang sedaaapp .. Lagi2 kalau tengah lapo .. Ngeee

AdiaLuze said...

sahromnasrudin : Hmmmm .. mencik laaa .. buat orang jadi lapo lagiiiik !!

AdiaLuze said...

wahida : Ce ko beli kat Secret recipe .. gerenti BEST !! Hehehe .. Tulah .. Aku kalau lapo, semua pun teringin .. hehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu