Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, April 8, 2011

Sesaje Jeee ^‿^

Assalammualaikum...

Pagi tadi aku makan nasi ni :



Beserta ngan lauk ni :



Sedaaaapppp sesangat ... Sukeee .. Baru RM3.50 jeee ... Murah rezeki makcik yang jual tuuuu ... Kita ni, kalau meniaga ikhlas lillahitaala, Insyallah, takpayah letak rega mahal2 pun leh hidup senang .. Betul tak kengkawan ? 

Aku takde menda pun nak citer, just nak share yang aku makan nasi dagang pagi tadi tu jeee .. 

W'salam...

Adiosss...

12 comments:

mamasuri said...

eh saya pun baru je makan nasi dagang ..tp gulai ikan + telur masin..kena rm4.30...murah jugak kan..hehehe

HazIQAH iKkI hAZiq said...

Sedapnya.huhu..nasi dagang....tk pernah makan huhu..tapi nmpak mcm sedap je...area mana tue???

lovely.me said...

wah..murah la...nampak sedap...i x pernah mkn nasi dagang...

AdiaLuze said...

mamasuri : Murah la tu .. Biasa kalau beli kat pasar malam, rega mesti dalam Rm5 keatas jugak .. Mahal kaann ;P

AdiaLuze said...

HazIQAH iKkI hAZiq : Area kelana jaya, s'gor .. Meh la rasa :D

AdiaLuze said...

lovely.me : Murah kaaannn .. Kalau ada kesempatan, cuba la rasa .. Sedaap .. Lagi sedap kalau yg masak tu org pantai timur .. ;D

wahida said...

huwaaa!! sedapnya!! lama dah tak mkn nasi dagang...
tak baik tau buat n3 ni!!

Ina said...

lama tak pekena nih..kena gi pasar malam nak cari..he.he..pantang tengok gambo..

maya amir said...

suke2 nasi dagang... yummiehh:))

AdiaLuze said...

wahida : Ahaaakkksss ... Alaaa .. ko kan suka amik gambo makanan besau2 buat org terliur.. Kali ni, aku plak la nak wat camtuh .. Wakakaka

AdiaLuze said...

Ina : Seeedaaaaappp sgt.. Beli jgn takbeli ;P

AdiaLuze said...

maya amir : Suka jugak,suka jugak ... ;D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu