Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, April 9, 2011

Antara Kate & Diana

Assalammualaikum...


Dalam banyak2 citer media barat, ada satu cerita yang betul2 buat aku tertarik, menarik dan Da BoooM !! ^___^


Aku rasa kalau aku sebut namanya, kebanyakkan orang akan mengenalinya ... Masyarakat dunia mula mengenalinya sejak dia berpacaran dengan cucu kepada Ratu Elizibeth yang bernama Putera William ... Yaaaa!! Anak kepada mendiang Lady Diana tuuuu ...


Akibat ketaksuban orang pada Lady D yang aku dah meninggal dunia lebih dari 10tahun tu, masyarakat barat terus menerus membandingkan beliau dengan bakal isteri Putera William yang bernama Kate Middleston ...


Tak caya ? Meh tengok gambar2 yang aku berjaya gugelkan niiii ...








Haaa... Caya tak ? Banyak la plak persamaan yang mungkin suatu kebetulan tu kaaannn ... Kita yang tak berapa taksub ni, takdelah nak kisah sangat kan .. Aku saje je nak kongsi citer ni .. Saje, suke2 ... 


W'salam...

Adiosss...


8 comments:

HazIQAH iKkI hAZiq said...

huhu..betullah mcm kebetulan..alamak prince william dh nk kawen huahauhauahuahua..melepas hehehehe..apepun nice entry..hehehe

nur anis said...

dua-dua sangat cantik...:)

Amira said...

wahh same same same. cincin pusaka lah tu prince william bg kat wifey dia. hee :D

mamasuri said...

salam
iyelah mcm byk je persamaan..
kate ibarat lady d zaman skrang...

AdiaLuze said...

HazIQAH iKkI hAZiq : an,an,an ... Ala .. Prince Henry ada lagi ..Thehehe .. TQ for the comment ;)

AdiaLuze said...

nur anis : Sama cantik, sama padan .. ;)

AdiaLuze said...

Amira : Rasanye cincin pusaka la tuu kan.. Tu yang sama tu ;D

AdiaLuze said...

mamasuri : Harap nasibnye tak semalang Lady D ;]

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu