Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 6, 2011

الحمد لله ... Dah 3 Tahun Rupanyeee ... ^‿^

Assalammualaikum...



الحمد لله


Tibalah jua harinye ... Hari dimana aku sah dinaikkan pangkat sebabgai seorang 'ISTERI' ... Alhamdulillah kami masih bersama ... Biarpun perjalanan kami terlalu banyak onak dan duri, aku bersyukur kami masih lagi bersatu hati .. syukur,syukur, syukur ...


Sempena ulangtahun perkahwinan kami yang ke-3 ini, aku berharap akan ada lagi tahun2 mendatang untuk kami isi dengan 1001 memori indah dalam diari perkahwinan kami .. Insyallah ..


Tiada kata mampu kuungkapkan untukmu, 
Tiada perbuatan yang dapat mengambarkan rasa kasihku padamu,
Tiada hadiah seindah kasih dan sayangmu,
Apa yang mampuku beri adalah lirik nan indah dalam sebuah lagu ...


Cahaya Cinta – Siti Nurhaliza

    Dia telah telah menentukannya
    Kita bertemu dan bercinta
    Inilah oh takdirnya
    Bukan kerana harta
    Inilah citra cahaya cinta

    Pintu hatiku telah kau buka
    Tak mampu ku menafikannya
    Kejujuran diberi
    Kasih takkan terhenti
    Ini bahagia yang ku cari

    Sayangi daku
    Peluklah daku
    Janji dengan ku
    Semai cinta nan satu

    Tuhan menguji
    Takkan berhenti
    Hanya ku pinta
    Sama setia menjaga
    Hingga ke alam syurga


Kengkawan, tolong doakan kebahagian untuk kami ini kekal keakhir hayat yeeee ... Timakasih ... ^‿^


W'salam...

Adiosss...

10 comments:

deeya said...

seronoknya dah kawen .. tetibe plak rase cedey . nak kawen jugak ! :(

semoga akak dan suami kekal bahagia hingga ke akhir hayat .. AMIN ! :)

wahida said...

alhamdulillah...dah tiga tahun...semoga kalian kekal bahagia dan bersama selamanya...amin...

AdiaLuze said...

deeya : Bila tiba masanya nanti, Insyallah akan jumpa jugak si dia pilihan hati layak dijadikan suami ... TQ untuk doa deeya tu ^_^

AdiaLuze said...

wahida : Alhamdulillah .. Mekasih sis ;)

MaErA kZz said...

all the best

Adlan said...

ouh! tahniah...anniversary ke-3...
semoga semakin tabah dan berbahgia menghadapi cabaran, liku2, onak duri mendatang..

may Allah bless you and your family!;p

AdiaLuze said...

MaErA kZz : Mekasih ... ;)

AdiaLuze said...

Adlan : Insyallah .. Aminnn .. TQ! ;D

Amiera Hilton said...

semoga kekal ke akhir hayat yea. miera follow sini :)

AdiaLuze said...

Amiera Hilton : Mekasih atas ucapan dan sudi follow cni :D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu