Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 19, 2011

Pepagi Aku Dah HANGIIIIIIINNNN jeee !!!

Assalammualaikum...

ADUYAAAAIIIII ... Napa la plak ni !!!! Napa aku wat entri baru tak leh nak view ??????? Entri aku yang aku publish hari Khamis hari tu pun takleh gak nak view ... Bila aku klik je, kuar error camni :


WAAARRRRRGGGGHHH !!!!! TENSIONnyeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!

W'salam...

Adiosss...

 

10 comments:

Atiey said...

sabar2...dugaan tu...

sahromnasrudin said...

nape jd cengging itu??? virus ke????

Dekcik said...

mmang sakit ati klu jadi cm 2..
so skrg dh ok?

entry terbaru dekcik singgah lah..
http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/kemalangan-yang-berlaku-disepanjang.html

Ina said...

blogger.com kadang-kadang macam tu sis, server dah mengong..kih..kih..

lina said...

salam aida - ala sian nyer kak ina pun pernah jd gitu..tak tahu la sbb apa

Ati Masrif said...

hai comel..

tak pernah lg jd camtu..

cuba takleh nk wat auto publish jek

deeya said...

alolor ciannye akak ! tapi kan tadi dya pun ade problem camtu gak .. ade sesetngah belog langsung ta boley nak bukak . pehal tah ! sabar je la

alinac lover said...

AIYOOO ASAL TU EK~

gadisBunga said...

u'oh....

puteraduyong said...

server down la tu...sabar..sabar..

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu