Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, April 30, 2011

SERUPA Takpe, SAMA Jangan ...!!

Assalammualaikum...

Korang bosan tak ? Kalau ada yang biosan, sori la yeeee ... Bila aku suka sesuatu topik tu, aku aku buat banyak entri mengenai topik tu ... Tapi, aku tetap cuba buat yang terbaik supaya takde la nampak cam stereotype sangat ...

Ni aku nak kongsi tentang satu kebetulan yang tak disengajakan ... Jom tengok niiiiii ^_____^






 



 

Biarla SERUPA gaya mereka, tapi jangan lah sampai SAMA nasib mereka ... Tapi, aku rasa, Prince William lebih boleh dipercayai kot daripada bapanya, Putera Charles ... Aku rasa laaa


W'salam...

Adiosss...


5 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

haah la..nampak serupa la gaya mereka tu..

edda said...

mudah2an diorang bahagia hingga akhir hayat....

jemputlah ke blog akak yang tak seberapa tu...

http://memoriessharidz.blogspot.com

hans said...

nak ambil hati la kut

Hawa said...

Amboi..minat juga aida ngan Pasangan Diraja ni ye...

AdiaLuze said...

pwincess Lov3y dOv3y : Kebetulan yang menarik kaaann ..

edda : Dah gi pun .. Chanteeekk ;)

Hans : Boleh ke nak amik hati orang yang dah mati ? Ke amik ati anaknyeee... Hehehe

Hawa : Sesaje je kaaakk .. hihihi

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu