Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, April 14, 2011

Aku Geraaaaammm !!!!!

Assalammualaikum...


Rasa panaaaassss je hati aku pepagi yang tak berapa nak pagi ni ... Nak tau napa ? Aku rasa ramai antara korang yang dok kat KL ni ada dengar berita pasal lori terbakar kat lebuhraya NKVE area Dataran Prima pagi tadi kan ? Untuk pengetahuan korang, tulah laluan aku setiap hari ke tempat kerja ...


Aku ni bukan nak marah kat lori yang terbakar tu .. Dah nak terbakar kan, nak buat macamana .. Yang aku bengkek sangat ni, sebab ramai sangat yang terlebih prihatin nak nengok sesambil perlahankan kenderaan diaorang dan menyebabkan kesesakan lalulintas yang dasaaaaattt .. Huh !! 


Tu belum lagi kenderaan yang dok menyelit2 tanpa bagi signal .. Cam siuuuttt jeeeeek !!!


Aku rasa, dah ramai dah yang berpesan, JANGAN  MEMPERLAHANKAN KENDERAAN ANDA UNTUK MELIHAT KEMALANGAN .. Tapi, masih ada gak yang tak paham2 !! Eeeiiiii ... Geraaaammm la aku rasa !! Taktau nak kata macamana dah ni !! Hmmmphhh ...




W'salam...

Adiosss...

8 comments:

Amiera Hilton said...

slalu mmg cmtu..klu ada eksiden ke ape ke mmg akan jd jem. tp jem bukan sbb eksiden tu tp sbb org duk sibuk nk tgk. mmg miera xsuke yg cmtu. huh

miss Fyqa said...

sabar2. :)

wahida said...

itulah masyarakat malaysia...mmg menyakitkan hati!! setakat nak tgk je baik tak payah!!

AdiaLuze said...

Amiera Hilton : Tu la pasalnye dik .. Tu yang geram je tuuu ...

AdiaLuze said...

miss Fyqa : Tengah bersabar la ni dik ... ahakss

AdiaLuze said...

wahida : Botoi, botoi .. Aku setuju tuu ;)

lina said...

aida - kak ina kat KL pun ada tengok video tu, kawan ambil video lagi sambi memandu....hahaha tu la pasal jln jem semua org nak melaporkan jer ....tolong tak la kan....sabar...sabar eekkk.

AdiaLuze said...

Lina : Tu la pasal kak ... Ada gak amik gambo, tapi tak sempat nak upload ;P

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu