Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, April 11, 2011

Celoteh Hari Isnin ^‿^

Assalammualaikum...


Apa kabo kengkawan !!!!! Amacam hari Isnin korang ? Ada baaaiiiikkk ker ? Harap2, macam tu la yeee 


Tadi, masa aku nak gi kerja, tetiba jalan jem nak mam*** .. Heh ... 
Mungkin bagi sesetengah orang, kesesakan lalu lintas ni perkara rutin dalam perjalanan ketempat kerja .. Tapi, bagi aku ni, kesesakan biasanya akan terjadi kalau ada xciden jeek ... Huhuhu ..


Yang tak tahannya, jem tu bukan sebab kemalangan tu, tapi sebab orang yang taktau sabo dok potong memotong barisan tanpa hemah dan juga yang terlebih prihatin perlahankan kenderaan semata2 nak tengok kemalangan tuh .. Semuanya baik hati nak tolong ... TOLONG TENGOK .. Hmmmphhhh ~


Tapi, itulah hidup kat bando ni .. Kalo taknak jem, takyah keje ! Senang jek ! Hehehehe ...


Hari Sabtu malam Ahad ari tu, aku gi makan kat tempat feveret *Tapi, leh makan sekali dalam masa 2 bulan je laaa .. Hehehe * Sedaaaaappppp ... Dan jugak berkhasiat *Tagline dier la kata .. Tapi memang berkhasiat la koootttt .. Heh *


Takyah membebel2 lagik .. Aku nak share beberapa gambo ngan korang ... Enjoy !! ^‿^









Ada tak yang terliur ? Hehehehe .. Saje je nak dengki .. Ahakssss


P/S : Jangan marah2 aaaa .. Bergurau tu kan ke salah satu cara tuk mengeratkan silaturrahim sesama kiter 


W'salam...

Adiosss...

8 comments:

maya amir said...

monday will always be blues...heheh.. tapi tak tertahan tgk kenny rogers tu..hehehe..terus tak jadik blues:)

AdiaLuze said...

maya amir : Hehehe .. Akak tengok pun cam tak jadi blues gak .. Ahakss

nur anis said...

sedapnya..suka kenny rogers..tapi nasib dah kenyang..hihi..

Amira said...

naseb baek iera dok kat daerah kecik jeh . tade lah jem sgt . haha . btw , tgk mknn tu sedapnyeeee ! lapo lapo lapo :(

AdiaLuze said...

nur anis : Dah kenyang pun leh terliur aper ... hehehe

AdiaLuze said...

Amira : Memang nasib baik la ko dik .. Thehehe .. Lapo ? Gi la makaann .. Ahaksss

Ayuni said...

hikhik, sowi lamer x dtg cni....

AdiaLuze said...

Ayuni : Takpe... Paham ... org study la katakan ;)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu