Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 12, 2011

Si Kecil Yang Pandai Bergaya - Suri Cruise

Assalammualaikum...


Asyik cakap pasal isu serius jee .. Kali ni aku nak citer pasal budak perempuan comel yang dilahirkan pada April 2006. Budak yang aku nak sharekan gambonye ni adalah anak kepada mereka ni :


Haaaa ... Aku tau korang dah dapat teka sapa .. Takyah tulis banyak2 .. Meh kita tengok apa pesen2 yang dipakai si anak dara kecik yang sangat2 dimanjakan ini ....

  

  

  

Kecik2 dah dibiasakan hidup mewah kaaannn .. Ni kalau tetiba mak ngan ayahnye bankrupt, aku taktau la apa nak jadi dengan si comel Suri Cruise niiii ... Heh ...


W'salam...

Adiosss...


2 comments:

azwa amani said...

comel sangat :)

AdiaLuze said...

azwa amani : Memang comeiii sesangat ;D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu