Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, April 14, 2011

Aku Gi Kejap Jeee ..

Assalammualaikum...

Seperti yang aku katakan pagi tadi, esok aku akan balik ke kampung, jadinya, kemungkinan, untuk beberapa hari ni, takdela update dari aku .. Untuk mereka2 yang setia menjenguk blog picisan aku ni, TERIMA KASIH diucapkan .. Sayaaaaannnng korang semua !!!!

Sebelum aku meblahkan diri untuk sementara, aku nak kongsi salah satu lagu paling peberet aku sepanjang zaman .. Suka sangat ngan lagu ni ... Terimalah, untuk korang semua ...



Resah
Yang ku Ubah dalam kata
Melukiskan kesunyian
Tanpa engkau aku tak mengerti
Meski
Pagi itu menatapi
Akan sunyi tanpamu
Menemani aku sepi
(Korus)
Tanpa cintamu aku resah
Tanpa kasihmu aku hampa
Tanpa dirimu aku mati..
(ulang chorus)
Kini benar-benarku rasakan
Dalam benuk hatiku tanpamu
Aku tak mengerti
Takut.. Takut jauh dari dirimu
Kan kau tinggalkan aku sendiri
Tanpamu ku mati
Resah
Yang ku Ubah dalam kata
Melukiskan kesunyian
Tanpa engkau aku tak mengerti
(ulang Korus)

Aku hilang kejap ni, korang jangan lupakan aku tau !!

W'salam...

Adiosss...

11 comments:

lurun namzar said...

smoga slmt pergi n slmt kembali... :)

Ajeyy Rawk said...

salam.. selamat bercuti ^_^ ..
have a great day ~,+ :)

p/s : check my latest entry :) :

5 Sebab Kenape matapelajaran sejarah membosankan !

Gempar !! Pocong melompat di KB Mall !

Segmen Ben Ashaari Gegar Lagi !

lurun namzar said...

jom join GA nie...

http://suhadarazman.blogspot.com/2011/04/white-pouch-ga-oleh-lulu-caldina-dan.html

alinac lover said...

berita kepada Ahli Alinac Shoppe-

http://www.alinaclover.com/2011/04/khas-kepada-ahli-alinac-shoppe.html

alinac lover said...

berita kepada Ahli Alinac Shoppe-

http://www.alinaclover.com/2011/04/khas-kepada-ahli-alinac-shoppe.html

lina said...

aida - nak ilang kemana tuh..?

sahromnasrudin said...

jaga diri baik2 ya....kalau ngantuk, rehat jap..

Ina said...

semoga perjalanan dilindungi Allah s.w.t. happy weekend.

gadisBunga said...

alamak. ke mana kamu?

*lagu tu bikin guwe nangis. terus teringat kt bf lama. sobs!

Ain Zulaikha said...

semoga bertemu lagi :)


** sorry lambat reply jejak korang, busy tersangat damn much! hehe..

HazIQAH iKkI hAZiq said...

huhu tkpe2 setia menanti akak huhu..tuelah bese sabtu ahad mcm nie time jalan2..balik kmpung..hati2 akak

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu