Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, April 4, 2011

TAHNIAH 'Adnan Sempit' !!!! ^_____^

Assalammualaikum...




Tadi lupa plak nak citer pasal ABPBH 2010 malam tadi ... Si 'Adnan Sempit' menang kan ? Hehehe .. Aku takdela minat sangat pun kat dia, tapi ok la dia menang ... Aku takut je si Zizan tu menang ... Sebabnye aku tak berapa nak gemor kat dia ni .. Semenjak 2 menjak ni, nampak sangat kebelagakkan dia ni ...


Aku cakap bukan main serkap jarang yeee .. Hari tu, laki aku citer, dia ada terserempak ngan dia kat Plaza Alam Sentral kat Shah Alam .. Laki aku gi dekat kat dia nak amik gambo .. Dia buat layan tak layan jeee ... Yang lagi hangit tu, kata laki aku, bila dia nak amik gambo si Zizan ni dari jauh, dia buat2 menyorok plak ... Masa tu ada audition Raja Lawak kalau tak silap aku ... Cam hampeh je kaaannn ... Huh !!








Kalau korang tengok kat tv, cam bagusss jeee .. Yelah .. Kat tv tu wartawan interview takkan nak wat hal plak kan ... Ni pun aku rasa, kalau tanya kat dia, mesti diajawab "Yeke .. mungkin saya tak perasan kot masa tu " atau "Yeke ... Mungkin sebab sibuk nak start untuk audition kot " .. Kalau dia cakap camtu, memang nak kena pelangkung la .. Laki aku tu kalau memanggil orang jenis yang orang sejauh 1 kilometer pun, boleh dengar tau ... !!


Okey la .. Tuhan tau lah tu sebab tu Tuhan bagi dia menang Pelawak Popular jeee ... Sib baik Pengacara Popular pun masih dapat kat Pak Nil kan .. Hehehe ...


P/S : Kepada peminat Zizan, jangan marah yeee .. Aku ni takmo la artis2 kita ni kalau popular je lupa diri, berlagak dan dah perasan bagus .. bawak2lah merendah diri cam Anuar Zain tu ... Jumpa kat mana2 pun, tak lokek nak senyum dan relax jee layan peminat ...


W'salam...

Adiosss...

2 comments:

ardinihumaira said...

hehe zizan... zizan

AdiaLuze said...

ardinihumaira : Haaaiii .. Ni cam kenal je kat zizan ni .. Sowi la ye kalau dia ni kawan awak .. Akak cuma tulis apa yang terjadi ... heh ...

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu