Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 5, 2011

Sibuk,Sibuk,Sibuk ... Mencinyeeeee !!!!!

Assalammualaikum...

Email dah okey, kerja pun menimbun2 masyuuukkk !!! Huh !!!! Tak larat dah mata ku ni nak menatap skrin komputer nih ... Mankin rabun la mata aku jadinyeee .. Uhuk uhuk uhuk .... !____!

Hari ni, melihat pada kerja2 yang melimpah ruah ni, nampak gayanye aku takkan sempat menjenguk blog aku ni sampai ke petang la kot .. Sedey ~



W'salam...

Adiosss...

6 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

tak pe akk setel kan dulu keje2 akk k..:)

wahida said...

tak pelah...dulukan mana yg utama dulu ye...

padlie said...

Sedeykan? Tp tu amanah yg wajib dibuat :)
Ari tu 3 ari padlie xleh BW psl bizi.. sedey gak.. ari ni balas dendam.. hehe

AdiaLuze said...

pwincess Lov3y dOv3y : Keje ni hari2 kena buat dik .. Masa akak tak sesenggang dulu la nmpknye sekarang ni .. huhuhu

AdiaLuze said...

Wahida : Mekasih .. Akanku cuba ;P

AdiaLuze said...

padlie : Besnye .. Ada gak masa nak bls dendam ... Sy ni tktau la bila segala kebizian ini akan berakhir .. Huk huk huk ...

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu