Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, April 10, 2011

Si Kate Yang Pandai Berfesyen

Assalammualaikum...




Semalam dah citer pasal Kate Middleston ngan Lady D kan ? Hari ni sekadar untuk suka2 aku nak kongsi ngan korang beberapa gambo Si cantik manis Kate ni berpesen .. Of coz la canteeeekkk ... Maklumlah .. Nak masuk dalam kerabat diraja kaaannn .. Mestilah pandai berpesen ... 












Hmmmmm .... Ni taktau la nasib dia camner ... Adakah semalang Sarah Ferguson dan Lady D? Mintak2 la TIDAK !!! Tapi, takde effect apa2 pun kat aku walau apa pun jadi kat dia .. Hehehe ...


P/S : Apapun, aku rasa diaorang sweeeettt sesangat bila bersama ... betuuulll tak ? Hehehe ..


W'salam...

Adiosss...


10 comments:

Fyqa said...

waaa.. depa gorgeous la kak. hehe

nur anis said...

memang cantik sangat sangat sangat..:)

Lelord said...

cantik kan

sahromnasrudin said...

untung kan dia..tapi dia nie takla cantik sgt..just sweet je la hehheee

Ina said...

hi dear, kenapa william pun dah jarang rambut cam bapak dia ek.. dulu dia encem la.. kate tu, of course la kena melaram, ramai sgt fotografer nak amik gambo hari-hari. tension la jadik macam dorang ni, takde privasi..

AdiaLuze said...

Fyqa : Gorgeous n marvelous ;D

AdiaLuze said...

nur anis : sangat, sangat dan sangat lagi ;)

AdiaLuze said...

Lelord : Memang camteekkk ;D

AdiaLuze said...

sahromnasrudin : sweet dan muka ada kelasss laaa ... Hehee

AdiaLuze said...

Ina : Tula.. perasan gak rambut si william tuh .. Muka pun nampak matured sangat kaaannn

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu