Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 5, 2011

Yang Sementara Tu Jugak Yang Dicari ...

Assalammualaikum...


Email problem .. Maknanya, kerja akan tertangguh .. Maknanye, kerja2 mengupdate report yang aku kena sediakan jugak tertangguh .. Maknanye, ada kemungkinan aku kena balik lambat lagi hari ni!!! Waaaarrrrgggghhhh !!! Sori, tapi aku ni memang jenis yang tak suka nak dok dalam opis ni lama2 .. Leh cramp urat saraf otak aku dibuatnye .. Hehehe ...


Takpela ... Aku mengambil kesempatan ini untuk mengupdate blog seberapa banyak yang boleh (Banyak la sangat.. heh) .. Macam la rajin sangat kaaannn ^_^


Sana sini kat suratkabo semua citer pasal video seks Pemimpin pembangkang tu kaann .. Aku ni maleh betullah kalau pasal benda2 yang mengaibkan orang lain dijadikan bahan hiburan dan tatapan umum ... Bukan apa, aku pikir kalau jadi kat keluarga aku sendiri, macamana ??? Walaupun bukan aku pelakunye, tapi aku tetap tak sanggup kalau maruah keluarga aku diaibkan sebegitu rupa .. Nauzubillah !!!


Kita ni semua manusia biasa ... Selagi hayat dikandung badan, memang takkan lepas dari melakukan kesalahan dan kesilapan .. Jadi, bila orang lain yang tersilap jalan, kenapa kita tega nak menghukum dan mengadili mereka sesuka hati ? Kalau kita yang tersilap arah, pandailah pulak mintak dimaafi dan dikasihani .. Hmmmm ... = _ =


Ketika membaca entri di blog CGG , aku tertarik dengan beberapa rangkaian perkataan seperti di bawah :


... "Ketahuilah, bahwa sesungguhnya kehidupan dunia ini hanyalah permainan dan suatu yang melalaikan, perhiasan dan bermegah - megah antara kamu serta berbangga-banggaan tentang banyaknya harta dan anak, seperti hujan yang tanam-tanamannya mengagumkan para petani; kemudian tanaman itu menjadi kering dan kamu lihat warnanya kuning kemudian menjadi hancur.

Dan di akhirat (nanti) ada azab yang keras dan ampunan dari Allah serta keridhaan-Nya.

Dan kehidupan dunia ini tidak lain hanyalah kesenangan yang menipu"...

Kehidupan di dunia adalah kesenangan yang menipu ... Tapi, manusia masih lagi rakus mengejar kesenangan dunia sehingga sanggup saling menganiaya sesama manusia ... Pelik kan ??


W'salam...

Adiosss...

2 comments:

areteacar said...

betul.. betul.. x baik bukak aib org..

AdiaLuze said...

areteacar: Bagus,bagus .. Ada gak penyokong .. Hehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu