Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, April 25, 2011

Pesona Permaisuri Jordan - Rania Al Abdullah ( الملكة رانيا العبد الله )

Assalammualaikum... 


Beliau di lahirkan pada 31 Ogos 1970 dan berkenalan denagan Raja Abdullah bin Al-Hussein (Raja Jordan) pada Januari 1993 yang pada ketika itu masih bergelar Putera Mahkota di sebuah majlis makan malam. Setelah mengenali hati budi selama 10 bulan, mereka akhirnya berkahwin pada tanggal 10 Jun 1993. Mereka dikurniakan 4 orang anak yang comel2 belaka iaitu :

Putera Mahkota Hussein (Lahir pada 28 Jun 1994)
 
 V
V
v
 

Puteri Iman (Lahir pada 27 Sept 1996)

V
V
v


Puteri Salma (Lahir pada 26 Sept 2000)

V
V
v


Putera Hashem (Lahir pada 30 Jan 2005) 

V
V
v


Okey .. Itu serba sedikit mengenai Permaisuri Jordan ini ... Apa yang aku nak kongsikan adalah keanggunan dan corak fesyen yang digayakan oleh wanita kesayangan rakyat Jordan ini. Jom kita tengok beberapa gambar yang berjaya aku gugelkan ... 






 Bukan tujuan aku nak mengagung2kan Wanita cantik ini, sekadar untuk tatapan dan pengisian masa santai kita masing2 ... Hehehe ..
W'salam...

Adiosss...

10 comments:

ibu balqis said...

Salam....

JOm join GA ibu balqis


http://ibubalqis.blogspot.com/2011/04/first-giveaway.html

Fyqa said...

dia gorgeous... huhu

Ina said...

memang lawa..yang tak bestnya ..kebanyakan pemerintah beragama Islam.. wifenya tak bertudung...sepatutnya..jadi ikon..yang boleh dibanggakan.

mas said...

nak tanya hadiah ga

http://mama-havoc.blogspot.com/2011/03/update-ga-uyeehs-3rd-birthdaykeputusan.html

dah dpt ker??
ogy lom dpt ler

Ogy said...

salam nak tanya hadiah tuk ga

http://mama-havoc.blogspot.com/2011/03/update-ga-uyeehs-3rd-birthdaykeputusan.html

dah dpt ke sbb ogy lom dpt??

HazIQAH iKkI hAZiq said...

Jordan bukan negara Islam ke akak/???pelik betul..huhu..tpi memangle cantik..muka lawa lagi..muda

hans said...

ar ar
permaisuri Rania nih memang cantik

AdiaLuze said...

ibu balqis : Insyallah akak join nanti yee ...

AdiaLuze said...

Fyqa : Betuuull tuh .. ;)

Ina : Semoga walau tak bertudung, solat tidak ditinggal ... ngeee~

mas :
HA'ah laaa... lom dapat ... ;(

HazIQAH iKkI hAZiq : Memangla negara Islam dikuh ... Dari sudut berpakaian tu, macam artis negara kita laaa .. Nama je Islam kaannn .. Huhuhu

AdiaLuze said...

hans : MEmang canteekk ;)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu