Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, April 14, 2011

Penting Ke Kalau Cantik Tu ??

Assalammualaikum...


Aku tak kisah sangat kalau kena keja shift petang ni .. Tapi, aku jadi kisah sikit kalau kena keja sorang2 .. Hmmmphhh .. Rasa cam tak best jeeeee ...


Esok nak balik kampung .. Jadi mungkin sampai hari Isnin aku takkan menghupdate blog kesayangan aku ni .. sedey ...
Okey !! Takmo sedey2 ... Aku nak citer pasal 'sexiest woman alive' yang telah dikeluarkan oleh majalah Esquire (majalah yang aku pun tak penah baca .. thehehe) yang di miliki oleh wanita bernama Katrina Bowden .. Korang kenal ? Tak kenal ? Ni gambo dier yang aku berjaya googlekan .. Jeng, jeng, jeng ..


Kenal tak ? Sebenarnya, aku pun baru je kenal .. Thehehe .. Yang aku tau dia ni berlakon citer ni haaa ...


Penah tengok ? Aku penah la jugak tengok citer ni, tapi tak perasan pun dier .. Hehehe

Apapun, yang penting, tak perlu orang semua kenal untuk dapat title 'sexiest woman alive' ni .. Sebabnya kebanyakkan 'juri2' ni suka tengok fresh2 look untuk dinobatkan gelaran sebegini .. Itulah nasib orang pompuan ni, cantik la macamana pun, bila dah tua, orang tak pandang jugak .. 

Jadi, pada semua blogger2 lelaki yang belum berkahwin tu, cari bini jangan nak yang cantik je yeee .. Tengok2 la sama agamanya, dalamannya dan personalitinya sebab perkara2 macamni takkan pudar ditelan zaman sepertimana kecantikan luaran ...


W'salam...

Adiosss...


6 comments:

azwa amani said...

betul2....cantik dalaman yg penting..balik jangan lupe hupdate blog tauuu..hehehe

AdiaLuze said...

azwa amani : Insyallah .. Kalau ada kesempatan akan diupdate blogku ini ;D

Akmal Ezzah Alias said...

btul2...

AdiaLuze said...

Akmal Ezzah Alias : KAn,kan,kan .. betul kan :P

ReenAppLe said...

ye... betoi...cantik luar p dalam tak cantik pe kes.. xde gunanya...
ALLAH da ciptakan sebaik-baik kejadian huhuhu

AdiaLuze said...

ReenAppLe : Hai Reen ! Selamat kenal ;).. Hmmm .. Betul tu .. Jadi, pelagi? Meh la kita cantikkan dan perkemaskan dalaman kita yee ;D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu