Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, April 4, 2011

Seronok + Penat = BEST !!!!

Assalammualaikum...

Hari Isnin kembali lagi ... Seronoknye cuti ni ... Sebabnye setelah sekian lama tak gi jenjalan jauh2, akhirnya aku berkesempatan ke Jitra, Kedah !!! Terima Kasih Kak Hawa !!!! 


Aku ke sana atas pelawaan seorang sahabat yang sudi berkongsi ilmu dengan sahabatnya yang lain .. ^_^


Seronok sebab disamping menjejakkan kaki ke negeri yang sudah lama tak ku jejaki, aku dapat juga menimba ilmu serba sedikit dalam pengamalan perubatan alternatif Homeopati di Malaysia .. Alhamdulillah ...


Aku takleh lagi nak citer bebanyak sebab citer2 semua ada dalam handphone aku dan aku belum sempat nak mengupload ke dalam blog ... Insyallah, ada kesempatan, akan ku cuba menguploadnye secepat mungkin ...


Salah satu ayat2 paling bermakna di dalam lawatan aku selama satu hari 2 malam ini adalah " Kita jangan mudah berputus asa dan senang terpengaruh jika ingin berjaya dalam apa jua pekerjaan yang kita lakukan " . Ini adalah salah satu petikan kata2 Prof. Dr. Hjh. Hamsiah Ismail (Penasihat/CEO KUSDA Holdings Berhad). 


Jika ada kesempatan, ingin aku bersua muka dengan beliau sekali lagi, Insyallah ... ^____^


P/S : Untuk mengetahui siapa dia Prof. Dr. Hjh. Hamsiah Ismail, silalah klik ----->>  SINI . Mekasih !!!


W'salam...

Adiosss...

6 comments:

azrinrahim said...

sudah beguna kata-kata akak itu..boleh dijadikan kata-kata semgt untuk terus maju kehdpn..incya-Allah...

CGG said...

SONOK TGK LIFE KAMU:)


TUMPANG GEMBIRA

Ina said...

hi dear..wah..kursus homeopathi..betul ke aku eja ni..hik..hi... belajar apa yang??

AdiaLuze said...

azrinrahim : Insyallah ... :)

AdiaLuze said...

CGG : Sonok ker? Alhamdulillah .. Biasalah kehidupan .. Kadang2 ada gak yg tak brapa nak bestnyee ... Hehehe

AdiaLuze said...

Ina : Bukan kursus ... Menepek jee .. Depa ada sambutan tahun kesepuluh ... Saje je nak ikut dan join ahli sebab ada certain produk tu memang aku guna .. huhuhu

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu