Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, January 28, 2011

Aku Ada Header Baru !!!!

Assalammualaikum...

Korang perasan tak ???

Hoooyeeeeeaayyy !!!! Akhirnye aku berjaya membuat HEADER BARU untuk blog kesayangan aku ini....Comey tak ? Ekekeke...Ok la tu kaaannn...



Kalau ada komen2 yang membina, sila2 bagi yeee...Kalo nak mengkondem pun ok gak...Tapi, kalau aku tak publish, jangan la nak marah plak yeee...

Sebenarnye, niat di hati aku nak make over completely blog aku ni, tapi setelah dipertimbangkan, ok la ni..walaupun tak berapa nak boombastic, yang penting aku masih suka...hikhikhik...

Okey la....Cukupla setakat tu...Nanti di lain N3 kita jumpa lagi kay !!!

W'salam...

Adiossss...


 

9 comments:

CN said...

Assalam...nk tanya cammana nk wat header cam tu ..sy cuba tapi tak jadi...header tu pnjg ke kanan pulak !

Ayuni said...

kreatif, ader unsur memori...hm, sisi, Abg Ben bukak bloglist....

AdiaLuze said...

CN : nanti akak citer ye :)

Ayuni : ok,ok..akak terjah skrg ! Thanksss

MiMie AddNin said...

waa..klasik la akak..
penuh makne la header tu..
suke..suke..

AdiaLuze said...

MiMie AddNin : Memang klasik dik...Salah satu gambo feverit akak ni..teringat zaman kecik2 dulu...TQ for the +ve komen...i like !

MiMie AddNin said...

hye lagi kat akak..
mekaseh ye follow saye..
kt gmbar tu akak yg mane satu?
yg rajen2 tu ke yang berbaju putih jd penonton setia tu?
hehehe

AdiaLuze said...

MiMie AddNin : Sama2..Kalo folo ni sng skit nak tau perkembangan..hehehe.. Nt akak bgtau akak yg mana yee...

MiMie AddNin said...

hahhaha!!
dh tau dh akak yg tu..
maksud sy td header baru akak tu kn gmbar klasik..
ade 3 org..jd, antare 3 dlm gmbar kt header akak tu, yg mane satu akak?
hehehe

AdiaLuze said...

MiMie AddNin : Ooooo...of coz la yg paling cumel tu akak...hehehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu