Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, January 10, 2011

Apa Citer Pepagi Ni ???

Assalammualaikum...

Semuanye salah TWILIGHT!!!!!! Issshhhhhkkkkkk....

Selamat pagi semua !!! Semoga korang ceria2 slalu hendaknye... Korang nak tau napa aku salahkan Twilight? Pasalnye...sebab baca buku yang aku dapat dari Haniz hari tu, aku tak sedar yang malam dah semankin lewat.. Khusyuk sangat membaca, sedar2 dah dekat pukul 2 pagi.. Mmmmmphhh... Aku jadi geram dengan diri sendiri sebab kan tu, aku bangun keja lambat dan terperangkap dalam JEM dan seterusnye menyebabkan aku lambat 15 minit ke tempat keja.. Waaaaaarrrggggghhhhhh !!!!

Mmmm... dah lambat pun.. Nak buat camne kan... Apa2pun, korang tengok tak AJL25 malam tadi??? Gempaq kaaannnn... !!! Tahniah la kepada semua pemenang.. Oleah keran telah dipilih oleh juri2 PRO, jadi aku rasa mereka2 tu memang selayaknya menang... Lepaih ni, mesti meletop giler la si Ana Rafalli tu kan... Ok la tu... Sapa sangka dari You tube kita leh jumpa bakat sebagus Ana Rafalli?? Sama can si Usher jumpa Justin Bieber la  kaannn.. Dari You Tube jugak.. Korang2, kalo agak2 rasa suara sedap, apalagi... Buatla home video nyanyian korang dan upload la kat You Tube.. Mana tau korang leh jadi POPULAR cam Ana Rafali ngan Justin Bieber tu kan...Hehehe...

Lagi sekali, Tahniah kepada juara2 kat AJL25 malam tadi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Persembahan Terbaik : Faizal Tahir - HANYUT
JUARA : Ana Rafalli - Tolong Ingatkan Aku

    
KEDUA : MUH & Black - Drama King

KETIGA & VOKAL TERBAIK : Hafiz - Noktak Cinta

P/S : Foto2 ehsan En.Gugel ^_^

W'salam...

Adiossss...


7 comments:

Mama Kembar 3 said...

crita Twilight mmg superb! mama dah baca all books, jatuh cinta sama Jacob hehehe

AJL? tak tgk.. dah a few yrs dah tak tgk pun

lina said...

:) sian dia sabar ekkk

AdiaLuze said...

Mama : Waahhh..Ni baru peminat tegar ni...Suka gak Jacob..Tapi still nak Bella ngan Edward gak :)

Lina : TQ kak :)

Ain Zulaikha said...

ana sudah menang kan.. hehe

AdiaLuze said...

Ain : ha'ah...Ana sudah menang :D

cikpuanhady said...

hihihi..me pon suka gak baca twillight, tp baru separuh..sebabnya bz..kiki..kang, kalu dah start, takleh brenti..

Jom skodeng :Antara AJL 25 & FA Cup

AdiaLuze said...

cikpuanhady : Hehehe...Tula...kalo dah start xleh nak benti plak tuh....

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu