Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, January 6, 2011

Apa Kabo Semua!!!

Assalammualaikum...

Apa kabo kengkawan!!!

Semalam aku tak sihat...Jadinye, terpaksa la mencutikan diri...Hari ni pulak, rasanye, macam tak sempat je nak buat BW dan nak buat bebanyak N3 sebabnye, keja adoyaaaaiiiii...Menimbun tak hingat..NI baru cuti sehari...Hampagasnyeee!!!

Takpelah yee kengkawan...Nanti aku sambung mambebel lagi..INsyallah..Apa2pun, hope korang sihat2 dan ceria2 hari ini dan selamanye...Amin.... ^____^

W'salam...

Adiossss...


5 comments:

apezs shah said...

salam.

insyallah akan berada dalam keadaan sehat walafiat. saya pun sama. kerja menimbun sesangat. see ar.

lina said...

salam aida -semoga cepat baik ekkk..akak ada tag aida ...sila rajin kan diri anda ekkk.

Ati Masrif said...

selamat berkerja kembali..^_^

cikpuanhady said...

chaiyok..chaiyok buat keje..hihihi..

Kenkawan, tolong saya boleh? :Jom vote saya..^_*

AdiaLuze said...

Apezs : Tahun baru kot...Tu yang keja menimbun2.. ;)

Lina : Nanti sy cuba menyenangkan diri join ye kak...TQ

Ati : Thanks dear!

cikpuanhady : Chaiyok!!!!! Nanti sy g undi ye :D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu