Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 25, 2011

PENGUMUMAN PENTING !!! Meh la Baca !!!!

Assalammualaikum...

Aku baru je menjenguk senarai2 peserta untuk GA pertama aku....Waaaahhh....Terharu je rasa bila tengok setakat n3 ini dibuat, peserta dah mencecah ke angka 106 orang !!!!! Sambutan yang memberangsangkan dah buat aku sangat2 teruja seeeeeaaayyyy !!! Alhamdulillah....

Well..Seperti yang aku penah janjikan, oleh kerana peserta dah mencapai 100 orang, makanye, dengan ini diumumkan bahawasanya hadiah akan ditambah daripada 3 menjadi 5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Suka tak ????? Hehehehe...Kalo suka baguslah....Aku suka kalau aku mampu buat orang lain suka, tersenyum dan gembira ^____^

Foto Ehsan SINI

Okeylah..Itu je yang aku nak umumkan buat masa sekarang ni..Pada yang belum menyertai tu, apalagi ??? MEH LA JOIN !!!!!

P/S : Lagi 2 hadiah tu adalah HADIAH MISTERI yang hanya akan diberitahu bila aku umumkan pemenangnye nanti..Jeng,jeng,jeng....Barulah suspen skit kaaann....HAkhakhakhak

W'salam...

Adiossss...


3 comments:

JaSSNaNi said...

hoooo yeaahhhh.... !!!!
dah jadi 5 dah :)

thanksss.. :) moga2 bertuah nanti.. :) ehehe

lina said...

mintak2 aku yg bertuah la :)

AdiaLuze said...

JaSSNaNi & Lina : Mudah2han hadiah yang tak seberapa ni dpt lebih mengeratkan hbungan kita sesama blogger :)

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu