Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, January 27, 2011

Bakpe Nak Berblog2 Ni Ye....

Assalammualaikum... 

Gambar pinjam Google
Bila kita mengambil keputusan untuk berblog, biasanye, apa yang menjadi penyebabnye ye...Mungkin ada yang berlog sebab nak release tension, ada juga blog2 khas untuk menyertai segala jenis GA dan kontest2 yang dianjurkan oleh kengkawan blogger yang ada..Dan tak kurang juga yang berblogger sebab nak berbisnis...

Aku? Mula2 aku berblog dulu sebenarnye teringin nak buat perniagaan online (sekarang ni pun ada gak cuma tak aktif ^_^ )...Lama kelamaan, berblog adalah salah satu cara aku meluahkan rasa dan pendapat. Ini serba sedikit dapat meringankan segala macam tekanan dan rasa tak best yang aku rasa...

Walaupun aku menulis ikut apa yang aku rasa, seboleh2nye, aku cuba pastikan yang hasil penulisan aku tu takkan menggores hati sesapa pun...Insyallah...Tak janji la tapi >__o

Dulu masa sekolah rendah dalam darjah 5-6, aku sebenarnye suka menulis cerita ala2 novel...Hehehehe...Yang jadi 'mangsa' untuk baca cerita2 aku tu sudah semestinye kengkawan baik aku...Masa tu kalau tak silap, yang slalu jadi 'mangsa', kawan aku nama RADZIAH...Tapi, nasib baik memang dia suka membaca...Dan dia memang kawan yang baik la sebab slalunye dia akan kata crita2 yang aku karangkan tu semuanye best2 blaka...Tak tau la ikhlas ke tak tuh....Ahakssss..Mekasih YAH... ^o^

Bila melangkah ke alam sekolah menengah, rasa malas plak nak meneruskan minat aku tu..Lagipun masa tu, aku ngan kawan baik yang aku panggil YAH tu dh tak sekelas...Persahabatan kami pun serba sedikit menjadi renggang...Hmmmmph...Tapi, sekarang ni aku masih keep in touch lagi ngan dier.... >______<

Walau apu pun sebab kita berblog, yang pasti, walau tak banyak, adalah sikit hasil penulisan/isi2 blog kita tu berjaya menyentuh perasaan orang lain..Semoga ianya adalah untuk kebaikan semata....Keep on blogging uols !!!!!!

W'salam...

Adiossss...

1 comment:

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu