Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, January 13, 2011

Inilah Hadiahnye... Terharu Je Rasa ~,~

Assalammualaikum...

Okey..setelah berteka teki apa aku dapat dari Pn Stoberi, hari ni aku nak tunjuk apa yang aku telah dapat..Moga2, Pn.Stoberi izinkan la aku publish menda ni yeee...Hehehe

Tanpa berlengah2 lagi, ini lah dianye...jeng,jeng,jeng

:
:
:
:
Envelope yg buat aku cuak mula2
Terharu ngan kata2 PnS
Ini lah dia sign penuh keikhlasan ^_^
Ini lah dienye...Terharu tau dapat ^_^

TERIMA KASIH PN STOBERI !!!!! Suka sesgt ^__________________________^

W'salam...

Adiossss...

11 comments:

JaSSNaNi said...

wahhh.. best.. tahniah adiah dah dapat ye.. :) tompang syok sama kat sini.. :D

hans said...

best la dapat hadiah

Jom Baca Kisah Aksi Wheelie Terbaik Di Hadapan Lampu Isyarat Pintu Pagar Belakang Uitm Sebentar Tadi! Hahahahaha!

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tahniah yer

Mama Zharfan said...

congrats yer :) besh dpt voucher tu :)

lina said...

aida - bukan nilai wang itu tp persahatan kerana Allah sukar di cari ganti:)

Mr.IX said...

baucer jusco erk.....tahniah2....

Happy blogwalking sini dengan sukahati-nya.....Jemputlah singgah ke blog saya gak yer....hehe

sila lah baca :
Cerpen MONOLOG Bhgn:4 karya Blogger IXBARR....kenapa perlu MONOLOG?

\^__^/

AdiaLuze said...

JaSSNaNi / hans / TLLS / MZ : Mekasih..memang best...Suka sangat :)

Lina : Betul tu kak..Tu yang rasa terhasu sesangat bila dapat tu :D

Mr.IX : Iye dik...Nanti akak g BW sana yeee..

mALd!EyA said...

kak=bestnye dpt adiah..yg paling best.."relationship & friendship" tuh...bru dieya taw..blog nih mengeratkan silatulrahim antara kter..=p..

note=sgt touch my heart~

AdiaLuze said...

Dieya : Tula pasal...rasa terharuuu jeee...Itulah kelebihan berblog yang kita kena manfaatkan :D

wahida said...

wah...bestnya...jeles tau...
congrate congrate...

AdiaLuze said...

Wahida : Alaaa....bukan selalu pun daapat..hehehe..Tu yang seronok sangat tu...

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu