Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, January 2, 2011

Si Busyuk Yang Cumeeellll ^__^

Assalammualaikum...

Adik aku ada sekor kucing.....Dia bagi nama 'Bruce' (tak tau la napa) tapi mak aku panggil 'Busyuk' (pun tktau napa..sbb tak busuk pun)...Aku panggil, ikut suka aku jeee...Hehehe

Kucing ni pelik skit...Dia cuma makan ikan rebus je..Tupun, takleh ikan yang dah busuk...Ikan yang agak2 masih elok lagi la...dan yang lebih pelik, ikan yang direbus ni, kita kena pisahkan dulu dari tulang (cam nak buat kuah laksa tu) sebelum bagi dia makan...Kalau kita bagi sekor bulat2 kat dia, langsung dia  tak jamah...Bukan sebab dia berlagak tau...Adik aku cakap, dulu dia penah tertelan tulang, seminggu tak nak makan apa2...Jadinye, sekrang ni bila agi menda2 yang bertulang dia cuma amik bau jeee..

Nak tengok tak gambo kucing yang ala2 diva tu...Jeng,jeng,jeng...Inilah dia si BUSYUK@BRUCE!!!

Busyuk yang konon2 tgh tido .... Cute sangat!! ^o^
Lagi satu perangai si kelabu ni, kalau dia nak makan, dan takde sesapa pun yang nak peduli, dia akan mula menunjuk perasaan dengan menjatuhkan barang2 dari tempt tinggi...Terutamaya yang ada dalam bilik adik aku....Hehehehe

Tetiba RINDU la plak kat si Busyuk ni....Tkpela....Nanti aku balik kampung aku 'kerjakan' kau cukup2...Tunnngggguuuuuuu.... ^______________________^

W'salam...

Adiossss...


2 comments:

Ayuni said...

sye pun ske kucing, tomey...

AdiaLuze said...

Sama le kita Ayuni :D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu