Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 26, 2011

Sapa Pengetua ??? Sapa Pengacara ????

Assalammualaikum...
Gambo pinjam incik Gugel ^-^

Apa???? Ahmad Dhani jadi Pengetus AF yang terbaru ?????

Aduyaiii...Dah takde ke orang yang berkaliber yang boleh dilantik dalam industri Hiburan kat Malaysia ni ??? Pelik,pelik...Orang kita ni suka nak bagi peluang kat artis luar untuk mencari rezeki yang lumayan kat sini tapi, artis kita nak buat duit kat sana bukan main payyyyyyaaaaaahhhh lagi...Hmmmm....

Mungkin pihak Pengurusan Astro nak mengeratkan lagi hubungan Malaysia-Indonesia kot...Tapi pelik kan...Kat Indonesia, bendera kita siap dipijak2 dan dibakar..Tapi kat Malaysia, artis dia kita sanjung2 bagai nak rak..Haaaaiiii...Pelik,pelik...

Korang jangan salah anggap plak..Aku bukannye anti artis Indon..Aku pun minat gak ngan lagu2 artis Indon ni, macam Melly Goeslow, Opack, Afghan...Tapi, aku takdelah terlalu fanatik sampai nak perabis duit beli album2 mereka..Hehehe...

Aku tau isu pemilihan Pengetua AF musim yang dikatakan yang terakhir ni memang dah lama..Tapinye, aku tak berkesempatan nak buat n3 mengenainye...Kengkadang tu, bila ada masa, aku lupa !!!! (cakap gaye Nazmi, peserta Raja Lawak tahun ni) +_____=

Tapi, artis kita pun sama la jugak..BIla dah agak2 popular tu, jangan la sampai lupa diri, riak dan takbur...Nanti, elok2 peminat suka, jadi meluat pulak...Kalo nak buat jahat pun, jangan lah sampai satu dunia tahu..Ni tidak...Nak bercomulut pun nak tangkap gambar (erk..sapa la tu ye..Heh)...

Apa2pun, sapa pun yang dipilih, meh la kita tengok samada ianye dapat tak mengembalikan zaman kegemilangan AF seperti masa musim pertama hingga ketiga dulu tuuu...Tunnnggggguuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!

P/S : Sapa jadi pengacara ye? Kalau boleh, bagilah kat Pak Nil lagiiii..Takmo dah Jimmy Shanley ka, Sarimah ka atau DATO' Ac Mizal sekalipun..Bukan diorg tu tak bagus, tapi rancangan tu jadi malap dan tak ceria sejak Pak Nil tak mengacara....Hmmmmphhhh....

W'salam...

Adiossss...

5 comments:

wahida said...

betul tu, semenjak pak nil x de, suram sgt AF tu...dah suam2 kuku je kekdahnya...huhu...

syufaa said...

uihh..yekeee? huhu..bru tauu sbb xtgk tv or bce paper pon..xpe la..maybe dorg nk try wt perubahan kot..gitu pulakk..ape pon..hidup pak nil! *tetibe*

=.=

AdiaLuze said...

wahida : Betol tu dan rasanye ramai lagi org mengakui kebenarannye...Heh

syufaa : Yeee !!! Idup Pak Nil !!! Ahaksss

PUANSTOBERI said...

AF?
maleh nak kisah. Aku akan kisahkan kalo tax kat bil aku tu dikurangkan if aku tgk AF nih. hihiiikkk

AdiaLuze said...

PnS : Ko ni reen..Tak abis2 lagi...Tp aku pun sebenornye tak puas ati lagi pasai tax ni...Geram seeeyyy... >O<

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu