Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, January 7, 2011

Segmen : " Blog Aku, Bukan Privasi Lagi "

 

Assalammualaikum...

Dalam kekalutan aku hari ni, aku berjaya gak join segmen yang telah di tag oleh K.Lina ni..Mekasih kak...Kalo korang nak join, klik je la kat gambo kat atas tu...

Citer pasal blog aku : Oleh kerana aku ni tergolong dalam golongan yang agak tak berapa nak sosial, maka dengan adanye adialuvluze.blogspot.com ni dapatlah jugak aku bersosial dengan cara yang yang lebih selesa (untuk aku). Blog ini juga tempat aku nak membebel dan berkongsi apa saje cerita yang terlintas difikiran dan dapat diterjemah oleh jari jemari aku dalam bentuk tulisan yang dapat dibaca oleh orang lain selain dari aku...Segala ketensenan dan kesedihan akan serba sedikit terubat tiap kali aku nampak ada komen2 dan kata2 dalam Cbox yang masuk dari mereka2 yang sudi menjengah blog aku yang seADOnye ini...Terima Kasih semua !!!!!

Orang yang aku nak TAG
: Ibu Balqis, Maiza dan Sivagami...

W'salam...

Adiossss...


5 comments:

lina said...

aida -mmg pandai la menulis caya la...good luck

AdiaLuze said...

Lina : Mekasih kak...hehehe..sy budak baru blaja... :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

semoga berjaya tawwwwwwwwwwwww

Cik Mieyrarif said...

gudluck :)

AdiaLuze said...

MissLolly & Cik Miera : TQ dear!!!

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu