Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, January 31, 2011

Yeeeaaayy !!! Akhirnye aku berjaya !!!

Assalammualaikum...

Akhirnye aku BERJAYA !!!!!
 

Gambar kat atas tu bukan sesaja nak menayang kasut baru ye (sempat lagi nak menunjuk tuh), tapi sekadar nak memberitahu kat korang yang  aku telah berjaya memaksa diri aku menjoggingkan diri hari ni...Yeaayyy!!!! Cecececeh...Bunyi cam la dah turun 10kg kan,kan,kan...Hehehe...Tapi, macam omputih cakap la..Everything start with first step (Yeke omputih ada kata cmni??? mmmm).

Punya la bersemangat aku berjoging ngan adik aku pagi tadi, baru lari kejap dah pancit..Hampeeehhh...Yela, aku ni dah brapa kurun tak bersenam...Standard la kaannn...Ekekeeke...Nasib baik la reti jugak nak buat warming up..Kalo tak, mesti aku cramp sana sini...Eeiiii..ngeri... ~o~

Apapun, semangat yang sehangat api akhirnye tinggal asap yang berkepol2 dek kerana hujan yang mulanye renyai2 menjadi lebat...Warrrghh!!!! Elok2 berlari2 anak, tetiba kena memecutkan diri la plak....Dah la aku agak2 dah semput masa tuh...Aiiihhhssss !!!

Takpelah...At least dapat la aku merasa berjoging walau hanya 15minit daripada takde langsung kaaann..Ekekeke...Sedap skit rasanye badan ni dapat kuar peluh..Kalo korang tak caya, yang agak2 otot2 dah berkarat tu, tunggu apalagi ? Jom la kita mula berjogging !!!!! (wah,wah..semangat berkobar2 je kaaaann...) >____________<

P/S : Gambo kat bawah ni sebagai bukti yang aku dah mula berjoging...Cuba tengok rumput yang melekat tuh..Bukan letak sendiri tau!!

W'salam...

Adiossss...


 

4 comments:

Ayuni said...

Tahniah sis!

AdiaLuze said...

Ayuni : Mekasih sis ^___^

MiMie AddNin said...

hye akak..
bagus2..
nnt saye join akak jogging..
ade plan tp smpi ke sudah tak buat..
hehehhe

AdiaLuze said...

MiMie AddNin : Hai dik...Jom kita jogging sesama...Akak ni pun tak tau la sampai bila semangatnye...hehehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu