Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 4, 2011

You Are Beautiful

Assalammualaikum...

Setelah korang menatap muka2 Top five orang terkaya di dunia kat SINI, aku nak bagi info plak pasal antara wanita yang menjadi orang tercantik di dunia (ikut mat saleh punya carta la ni)...Kalo korang nak tau, meh tengok kat bawah ni meh...

V
V
v
v



MONICA BELLUCI

AISHWARYA RAI

KIM KARDASHIAN

NATALIE PORTMAN

CATHERINE ZETA-JONES

Subhanallah...Canteeeekkknyeee la diaorg ni kan..Hmmmm...Takpela...kita bersyukur la atas apa sahaja yang dianugerahkan Tuhan buat kita...Sesungguhnya, Tuhan takkan memberi apa yang tak mampu kita tangani..Samada dalam bentuk cubaan, dugaan maupun pemberian-NYA....


P/S : Sumber Info : funnywebpark.blogspot.com

W'salam...

Adiossss...


4 comments:

Phat Lee said...

fuyyooo

AdiaLuze said...

Phat : Fuyoooooooo :D

miss_L said...

Cantik2 diorang ni..mashaAllah..huhu..envy la jugak :D. Tapi betul la syukur je dengan apa yang Tuhan dah bagi, ada sebab musabab disebaliknye kan hehe..

AdiaLuze said...

miss_L ; Betullll tuuuuu :D

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu