Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 4, 2011

Kaya Bebenor La Deme Ni Yeeee....

Assalammualaikum...

Hari ini agak lambat aku membuat n3 kerana timbunan kerja yang amat tinggi. Namun, demi blog tersayang, aku cuba gak menyelitkan 1 n3..cececeeeehhh...

Hari ke-4 di tahun baru ni, aku nak citer skit pasal senarai orang terkaya di dunia pada tahun 2010. Jom baca!

Carlos Slim Helu

Jumlah Harta : $53.5 billion

Sumber : Telecom, Mexico.

Bill Gates

Jumlah Harta : $53 billion

Sumber : Microsoft, U.S.

Warren Buffett

Jumlah Harta : $47 billion

Sumber : Pelaburan, U.S.

Mukesh Ambani 

Jumlah Harta : $29 billion

Sumber : Petrochemicals, Minyak dan gas. India.

Lakshmi Mittal

Jumlah Harta : $28.7 billion

Sumber : Besi, India.

 Waaaaaaaaaaaaaaaaaauuuu....Dasat kan jumlah reta yang diaorang ni ada kan...Ish,ish,ish...Aku ni nak dapatkan puluhan ribuan dalam tangan pun tak tau la zaman bila..Alaaahaaaaiiii...Mmmmm...

P/S : Sumber info : Klik je kat tulisan nama diaorg tu yee... ^_^

W'salam...

Adiossss...

3 comments:

Peri PiA said...

org mexico paling kaya sekarang ek

cikpuanhady said...

perghhh..bila la nak kaya camgini..hihihi..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

AdiaLuze said...

Peri : India pun boleh tahan kaaannn :)

cikpuanhady : Tulaaa...sampai kucing bertanduk kot..hehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu