Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, January 13, 2011

Fasha Sandha Terasa Hati Dengan Jejai

Assalammualaikum...

Macam2 artis kita sekarang ni laaa....

Pepagi ni, setelah sekian lama tak berkesempatan membaca suratkabo, aku terbaca la plak rentetan berita pasal Fasha Sandha bercuti ke Bali hari tu...Aku rasa, masuk hari ni, berita pasal dia ni kalau kat drama tv dah masuk episod 4 kot..Hehehehe..

Tanpa perlu berkata banyak, korang baca dan korang bagi la komen sendiri yeee....

Foto Ehsan Google
SHAH ALAM - Pemergian Fasha Sandha bercuti ke Bali, Indonesia bersama rakan-rakannya baru-baru ini didakwa bukan untuk meraikan sambutan tahun baru 2011 seperti yang digembar-gemburkan, sebaliknya untuk melepaskan tekanan perasaan.
Kosmo! difahamkan, keputusan pelakon itu bercuti ke pulau peranginan berkenaan adalah kerana kekasihnya, Rizal Ashram Ramli, 35, atau Jejai menyertai keluarga serta bekas isterinya, aktres Nora Danish, 27, makan angin ke Jepun.
Menurut seorang rakan Fasha di sini, Jejai dikatakan pergi ke Jepun untuk meraikan hari jadi anak tunggalnya bersama Nora Danish, Putera Rayqal Rizal Ashram, 3, yang jatuh pada 7 Januari lalu.
"Jejai pergi ke Jepun selepas pemergian Nora, Rayqal dan keluarga Jejai terlebih dahulu sekitar awal Januari tahun ini.
"Fasha terasa hati, mungkin sebab itu dia membuat keputusan untuk bercuti ke Bali bersama rakan-rakannya itu selepas Jejai ke Jepun bersama bekas isterinya itu," beritahu rakan Fasha itu.

SUMBER BERITA : KOSMO

Amacam kengkawan? Macam drama tak citer mereka ni..Semuanye bermula dari gambar Fasha berbikini ketika bercuti ke Bali...Aiiissshhhh..Macam2 cara orang buat nak dapatkan publisiti kaaaannn... ^_^

W'salam...

Adiossss...


 

3 comments:

Peri PiA said...

dah org tu ade anak bersama kan...nak wat mcm mmane huhu

mOoN said...

letih dgr crita sal FS ni...

AdiaLuze said...

Peri PiA : Betul tuuu :)

mOoN : Tula pasal...Dah 4 hari dalam KOSMO tu asik brita dier je... :P

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu