Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, January 24, 2011

Cakap2 Sebelum Tido

Assalammualaikum...

Dingin sungguh malam ini
Dan sukar mataku lelapkan
Laluku cuba coretkan....Sesuatu didalam blog aku..Wakakaka....Sedap tak lagu yang telah pandai2 aku olah semula ni..Hikhikhik..Jangan marah ye Abang Saari Amri...Gurau je tuh....

Tengah lepak2 depan tv sambil layan citer ni :

Foto Ehsan Google
Penah tengok? Kalo tak pernah, cepat2 la tengok yeee...Seronok tengok pakar2 jenayah ni cuba menganalisis pemikiran penjenayah sebelum mengenalpasti siapa mereka dan seterusnye memberkas mereka.

Bila tengok citer2 penyiasatan macam ni, biasa2kan lah dengan kewujudan propaganda2 yang terlampau yang kadang2 buat kita tertanya2 "wujud ke manusia hebat macam ni?"...Tapi, aku rasa, itu lah yang membuatkan cerita2 mereka ni menarik untuk ditonton..Heh..

Ok la...Aku nak habiskan tengok citer ni sebelum menidurkan diri....Salam malam semua!!! Muaaaaahhhhhh!!!!!!!!!!!!

W'salam...

Adiossss...


4 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam..atie pon suker tgk citer2 ttg jenayah nih!

AdiaLuze said...

♥♥azatiesayang ♥♥ : Sama la kite..Leh la geng...Hihihihhi

cikpuanhady said...

me pon memang suka cerita2 ni..hihihi..tapi sejak aktif berblog ni, tak dan nak nengok..wuwuwuwu...pasni nak reschedule balik la..

ada tq entri utk akak..

http://ceritaindahkami.blogspot.com/2011/01/yeayy-percutian-kami-ke-paris-kota.html

Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

AdiaLuze said...

cikpuanhady : Ala..kite pun kalo agak2 En.suami tu takde menda nak tgk baru la leh tgh...Hehehehe

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu