Iklan

PESANAN PENAJA ^-^

A little note for all my readers...Semua foto2 dalam blog aku ni, kalau xde tag 'adialuvluze.blogspot.com' @ 'adialuvezul.blogspot.com' @ 'adialuze4eva.blogspot.com' tu biasa nye courtesy of google (Thanks google!!)...Kalau ada tag tu, harap uols tak men 'copy paste ' tanpa kebenaran ye...That's all for now!! Thanks for reading my Blog!!! ENJOY yaaaa....

Happily Married

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, January 13, 2011

Kenapa Aku Membebel

Assalammualaikum...

Hari tu kat n3 INI, aku ada membebel kan padak Comment Moderation ngan Verification...Kat sini aku nak tunjuk error yang kuar tiap kali aku verify komen yang aku nak buat dan sentiasa akan buat aku geram..hehehe...



Dan biasanye, lepas keluar error ni, tetingkap firefox/ie aku akan tertutup secara automatik...Ish,ish,ish...

Kalo ada yang guna verification tu jangan la mare yeee..Mungkin menda ni jadi kat aku je kot..Hehehe

W'salam...

Adiossss...

6 comments:

GreenAppleKu said...

Tq for your komen. Link Jejaka Terhangat http://jejakaterhangat.blogspot.com.

AdiaLuze said...

Mekasih GA !! :)

PUANSTOBERI said...

kat kebun pnstoberi kena gak ke camni?? huhu

AdiaLuze said...

PnS : Kat tpt Reen ok je sbb xguna verification :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

bkn pasal code verification kot... error tu sebab benda lain tu

AdiaLuze said...

TLLS : Masalahnye, benda ni jadi bila tiap kali ada word verification tu jee...Kalo tak, takde la plak...Hmmmm

KLIK KAT SINI UNTUK JOIN SATU BENDA BEST PUNYE ^_^

Tengok Iklan Dulu